Wednesday

Start balik dah!

Bismillah..



next week dah start keja..
ibu adalah seorang yang down giler nak masuk keja..
sebab nak berkepit dengan Fatimah la.. huhu..
tak terbayang macam na keadaan nanti kan..
dengan nak pump lagi, teringat Fatimah lagi..
kerja bertimbun lagi - hopefully tak kan.. hehe

Wahai Fatimah,
ibu sangat sedih nak p keja..
macam nak resign jadi suri rumah..
boleh besarkan Fatimah depan mata.. huhu
boleh direct feed Fatimah xyah kalut kalut nak pump sangat.. huhu..

Fatimah Fatimah..
ibu x keruan nie..
huhu


apa pun,
arinie 19 dec kita balik rumah kita semula ye.
kita try dok rumah sendiri tengok..
dah dekat 2bulan ramai assistant tolong..
kali nie kita try ibu handle Fatimah sensorang..

Ya Allah,

permudahkanlah....



xoxo

No comments:

Post a Comment

orang cakap cakap

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...