Thursday

Excited nya!

Bismillah...

extension wayer + masking tape

tadi waktu lunch g beli nie dengan suami..
setiap seminit mesti ada soqa bunyi "extension wayer, extension wayer"
so suami ku sakit telinga..sebab tu g beli terus tadi..
hahaha.. dasar isteri x sabaq kan..
hehehe..

macam entry lepas kan..
kan dah bagitau yang sesi pumping ni dalam surau..
ada 1 plug ja utk kipas..
sat g panas lak kalo guna pluq tu jugak..
sensorang ok la, if ada orang lain macam na, 
x berbunyi x pa..mau berbunyi satg ,x selesa aku..hahaha..

so tadi, lepas lunch berpumping dalam keadaan sangat selesa..
kipas pun terpasang..sambil tengok gambaq Fatimah..sambil FB..
selesa gila.. haha..

masking tape tu lak nak buat label kat EBM..
sekarang EBM dalam freezer letak dalam bekas dadih yang kecik tu..
100pcs@RM9.90
x ke jimat dan menguntungkan.. haha..
setiap bekas tu boleh isi 2oz.. xpenuh pun..
saja simpan space utk susu mengembang
lagi satu, sekarang bawak storage bottle ke office..
dah pump masukkan EBM dalam botol dulu..
label tarikh dan masa atas masking tape..
balik rumah transfer dari botol ke bekas dadih tu..
pastu guna label tu jugak..
kan jimat masa dan kos..
hehehe

sekarang dah jadi makin selesa nak berpumping nie..
hopefully perjalanan di permudahkan - Amin!


xoxo



Love!



No comments:

Post a Comment

orang cakap cakap

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...