Thursday

Kak Fatimah


Bismillah



Fatimah ooo fatimah..

Fatimah ready ka nak jadi Kak Long?

wuahahaha... kalo ready, ibu nak plan nie...hehehe..



Tuesday

Best ka...

bagi aku biasa ja..
sebab apa??

sebab aku set utk benda lain..
komitmen aku..
tanggungjawab aku..
kepercayaan org kat aku..

nak tak nak memang muka aku xmanis langsung sebab aku memang tak dak hati langsung..

ikut ke kecik hati,
aku lagi banyak kecik hati..
dari awai ritu sampai skrg..
mcm2 yg aku kecik hati..

tapi tak dak org yang faham..
maybe sbb komitmen kita lain lain..

tapi kelebihan nya..
aku tak keluarkan satu sen pun duit poket aku.

haa memang berjimat demi rumah kami.. hahaha..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...