Wednesday

Raya @ Langkawi Part 2 - Shopping & Bersantai

Bismillah...

Assalamualaikum...

sambung lagi ye..
lagipun semalam abah teguq dah.. awat lama x update blog? abah pun silent reader ka? hehee..
sebab tu bertambah semangat nak update blog nie.. (>.<")

ok la..
sambung cerita lepas.. pas dah tunggu Van, kitaorang ke apartment dulu..
abang adi amek apartment Sri Legenda.. nice ja apartment dia.. luas sungguh..
bilik ada tiga.. besaq bilik dia..
and of cos la, mak abah kakten idris sebilik, abang adi n kak cc sebilik, dan saya sebilik kan kan kan.. hehee..
adik2 lelaki tidoq depan tv ya.. haha..
sesampai dalam apartment tu pakat jakun tengok kolam mandi dia..
sebab warna hijau ayaq dia.. hehe..
pastu baru pakat nak solat la, nak rehat la.. ada yang tidoq keroih keroih la.. itu la suami i tau..
haha.. sempat dia tidoq.. hehe

Penginapan di Langkawi

Pastu dah siap siap semua kami bertolak la ke pekan Kuah kot.. entah la.. i ikut ja..
hehe.. plan time tu memang nak shopping nak shopping nak shopping..
so terus ke Hj Ismail Group.. oo mesti support bisness orang melayu ok.. lagipun barang barang dia lagi kualiti dan seronok nak menyopping.. hehee..

Van
Macam macam beli.. dari coklat, ke kain batik, ke periuk belanga, ke sudu garpu, ke senduk sudip, ke pinggan mangkuk, minyak angin pun beli.. haha..
saya dengan suami saja spend dekat RM500 hahaha.. nipih ja purse time tu.. haha..
siap advance dekat abang adi lagi tu.. hahaha..
saya beli kain batik kat MIL saja dah 7 lai.. total kain batik saja dalam 15 lai.. hahaha..
dengan belanga ajaib tu, senduk senduk, sudu garpu lagi..macam macam lagi la.. hehe..





Pastu pas dah perabih duit semua hahaha kami ke tepi pantai dulu..
saja ja nak santai santai dan berjalan jalan sana sinie..
lepak lepak dan makan makan..




Pastu kitaorang terus jalan jalan lagi..time nie ke Pantai Chenang kalo xsalah..
nak shopping outfits untuk pakai time Island Hoping..
yang lelaki sibuk dengan seluaq pendek bunga bunga dan t-shirt..
yang perempuan cari t-shirt muslimah ja.. sebab nanti nak main air kan..
shopping pelampung jugak untuk Atem dgn Idris..

pastu kami cari masjid dengan kedai makan untuk berbukak pulak..sebab abah posa aritu..
so jumpa satu kedai Thai nie.. mengancam jugak Tomyam dia.. memang dok teringat lagi nie.. hee.. dekat pekat kuah jugak rasanya.. hehe..

lepas dah makan makan, rushing balik apartment untuk maghrib dulu..
pas maghrib, kami adik beradik semua keluaq lagi..
tinggal mak abah dengan Idris ja..sebab nak bagi Idris tidoq..
budak tecik tu kalo ramai ada, jangan harap la nak tidoq.. dia nak main.. hehe..
so kami malam tu, ke Hj. Ismail Group lagi.. sebab abah ada bagi duit kat saya soh saya beli set pinggan mangkuk..sebab abah kata, bukan senang nak ke Langkawi lagi nanti sebab dah ada baby kan.. mau tunggu 3 4 tahun baru leh mai sini..hehe..jadi dapat la saya satu set pinggan mangkuk.. ada 37pcs @ RM85.00 ja..haha.. tengah promosi kan.. baik sambaq ja.. kualiti pun ok.. tebal ja..hehe..

Pas dah shopping shopping di situ, kami ke pasar malam kat situ..
ya la kot pasar malam..ka macam expo..entah la.. tapi banyak yang x bukak..
kami jalan kaki ja kat situ.. sedaq sedaq dah jauh dah berjalan.. haha..
saya dengan kakten plan nak cari tudung untuk pakai time Island Hoping esok tu..
sebab x bawak tudung spare..haha..
abang adi ada beli seluaq pendek jugak untuk abah..
sebab esok tu konfem Idris nak main ayaq nya kan..xkan abah nak turun dengan seluaq slack kot..
hehe..

shopping lagi
on da way balik ke apartment, singgah kat pasar borong dulu..
beli stock makanan macam 3-in-1 Milo, maggi macam macam perisa, roti, jus.. macam macam lagi la..
sebab pakat pakat lapaq kan..dan jugak stock untuk esok time Island Hoping tu..

nasihat saya ye : time Island Hoping tu sila la bawak makanan dan minuman..konfem perlu.. hehehe



ok la..
nanti saya sambung lagi.. cerita tentang Island Hoping..haha..



xoxo





love!!


Tuesday

Raya @ Langkawi Part 1

Bismillah..

assalamualaikum..


macam na raya? saya tengok orang pakat dok bercerita tentang raya xhabis-habis lagi kan..
dah nama pun raya sebulan kan.. mau cerita sebulan kena karang kan.. hehehe..

cerita raya nie kena cerita part by part ye..
panjang cerita dia..
kalo xsuka jangan baca ye..
lagipun suka hati la kan..blog saya, saya punya suka la kan.. ehehehe

Alhamdulillah.. tahun nie raya kat Pedu.. seronok apa.. hikhikhik..
sehari sebelum raya baru balik Pedu sebab nak berbukak ramai2 dulu kat Yan sebelum tu..hehe..
mula2 tu macam nak touching jugak la time nak balik Pedu kan tapi saya tengok abah mak relax ja.. x sedih pun.. xjadi nak touching2.. huhuhu..
Abah siap cakap p raya 2 3 hari kat sana..pastu tiap2 tahun raya kat Pedu dulu baru balik sini..
oit! abah nie xsedih ka? yang saya nie dah sebak sebak dah dalam hati.. hehehe..

Lagipun tahun nie raya ketiga famili saya plan nak ke Langkawi..
almaklum lah.. dalam famili ramai cikgu cikgu.. so pakat2 dapat duit bonus kan.. 
lagipun abang adi dengan kak cc nak beli banyak barang rumah sebab dah masuk rumah baru..
tu yang terjadinya plan nak ke Langkawi tu.. tapi diorang dah rancang awal lagi..
saya dengan suami tahu pun sehari sebelum balik ke Pedu ja.. hehe..
lagipun semua diorang sponser kan.. mau x ikut.. hehehe..

ok la.. raya di Pedu 2 hari.. tapi semua gambar2 masih dekat photograper ye..
belum amek lagi.. so xdak gambar walau sebutir.. hahaha..
jadi.. skip terus ke raya ketiga dan keempat di Langkawi la ye... hehehe..

saya dengan suami bertolak dari Pedu kol 5 pagi raya ketiga tu..sebab malam sebelum tu enjoy dok bakaq satey sampai kol 12 mlm macam tu.. mana sempat dah nak balik tengah2 malam kan.. hehee..
sesampai ja di Yan dalam kol 6.50 gitu, solat subuh dulu pastu tertidoq.. hehe..
sedaq2 ja, Idris mai kejut "Makteh, mangun, mangun!"

hehe..seronok tau bila Idris mai kejut gitu.. hehehe..

so bertolak dari rumah dalam kol 8 kalo xsalah..sampai Kuala Kedah terus cari parking di sekolah dekat situ pastu kak cc dengan mak dengan kakten g beli tiket.. tiket kol 10.30 macam tu rasanya..
so pagi tu breakfast makan satey semalam tu.. mak perangat dah..sedap gak walaupun sejuk sikit.. hehe..
abah posa aritu..gagah tau.. hehee..




dalam feri dapat tempat kat bawah so xnampak apa pun.. macam terkurung gitu..
depa p tayang cerita 8Jam lak tu.. xseronok langsung..
saya bantai tidoq lagi.. hehehe..


dalam feri sebelum tertidoqqq


sampai di Langkawi, kami lepak2 dulu dekat jeti tu sementara tunggu abang adi g amek Van..
oh! senang tau nek Van sebab ramai2 seronok.. hehee..
sementara tunggu tu, perabih stok makanan yang ada sebab pakat pakat lapaq..
abeh satey yang bawak tadi.. dengan roti pun bedal.. hehe..

Lepaking dulu sambil makan makan


kenderaan sepanjang di Langkawi ~ berbaloi baloi!


ok la takat nie dulu..
nanti sambung lagi ye.. hehehehehe




xoxo





love!

Jom Kawen!!


Bismillah..


jumpa nie tadi waktu dok google sana google sini..

seronok nya kawin kan..

setiap masa ada ja pahala..

hehehe..




mau berkepit ja dengan suami pas nie..

hehehe..



xoxo



love!!



Cinta~

Insyaallah
Cinta kamu sampai mati
xoxo





Cinta hati saya~



xoxo




love




Wednesday

Dekat nak raya dah, prestasi posa ke laut..huhu

assalamualaikum..


wah wah wah..
lama sungguh xmenaip..
mood ke laut.. sebab boring tiap2 hari.. hehe.. boleh ka alasan tu? hehee..
pagi2 lepas subuh mesti macam malas gila nak masuk keja..huhu
kekadang tu kena saiko dengan suami.. beliau pun dah naik tensen nak saiko-saiko nie.. =.=
xtahu la kenapa.. maybe sebab dok saja ja kot dari pagi..entah la.. huhu

ok la.. skip dulu bab keja ye.. xseronok pun nak bercerita.. hahaha..

hari nie dah Rabu, esok Khamis, lusa Jumaat, tulat Sabtu, tungging Ahad dah raya..
yeah!! tapi....

prestasi sepanjang Ramadhan tahun nie memang teruk betol..
xmacam tahun-tahun sebelum nie.. huhuhu..
gagah kan diri jugak nak mencari pahala pahala yang melimpah ruah dalam bulan posa nie..
tapi rasa macam x cukup ja.. huhuhu.. sedih =.="
harap harap umuq panjang, tahun depan dapat rasa lagi Ramadhan.. huhuu..

Posa kali nie mencabar sikit..
maybe sebab first time sebagai seorang isteri.. pastu ibu to be lagi kan..
berbuka memang lauk pauk tunjuk tunjuk saja.. mana mampu nak masak masak bagai..
balik keja terus terlentok.. suami lak kekadang OT sampai kol 7.. dalam 7 lebih baru sampai rumah..
so xdak assistant nak tolong masak... memang dasar kan.. hahaha..
time soq ja masak masak sikit.. kekadang tu goreng pekasam ja dan perangat lauk berbuka tadi ja.. hahaha..
tapi kalo nak makan sedap sedap kami balik Yan.. hahaha..
konfirm sedap.. tambah lagi kalo mak tau suami ada.. lagi la macam macam menu..

untuk menantu kan.. hehehe.. alhamdulillah....
tiap tiap minggu sabtu ahad mesti bebuka di Pedu kan..

jadi macam fair la.. suami pun x kisah.. hehe..

Posa nie pun 2 3 kali sakit.. dugaan sungguh kan..
first aritu kan turun darah.. huhu..
pastu cirit birit..
pastu batuk dan selsema..
oh.. jadi dah 3 hari tinggal posa... hehe..
suami ku sengih ja.. sebab aritu belagak depan dia kata tahun nie posa penuh..
xdak tuang tuang dah.. 
nah! amek kau 3 hari... hehehe..

cerita raya pulak..
tahun nie raya di Pedu untuk raya pertama.. huhuhu.. 
petang raya tu konfirm kena balik Yan pulak.. hahaha..
baju raya suami belum beli lagi..
plan esok baru nak beli sebab esok beliau cuti dan saya ada follow up dengan Hosp Yan..
plan nak beli tudung raya, kasut raya.. macam macam lagi la.. hehehe..
pastu barang baby sikit lagi.. hehe..

neves I tau nak raya di Pedu..
mana penah raya di tempat lain selain bawah ketiak mak abah sebelum nie.. hehehe..
tapi sebab selalu balik Pedu tiap tiap minggu ok sikit la..
xla x serasi ka apa kan.. 
lagipun dekat ja dengan Yan kan.. sejam dah boleh sampai kan..hehe..
kot kot rasa sedih ka, start keta drive sejam sampai la Yan.. hahaha..

hari jumaat nie bebuka di Yan dulu sebab abang adi sekeluarga baru sampai dari Johor kan..
sejak bersanding sekali Dec aritu, baru sekali abang adi balik.. waktu cuti sekolah bulan berapa tah..
tu pun sat ja.. waktu tu lak saya keja..so xdapat nak spend time banyak sangat dengan depa.. huhu
tu yang mengharap tahun nie sempat la berbuka dengan depa dulu...

aritu kol abang adi.. haha.. jarang sekali kol abang adi tau.. boleh kata setahun tu sekali atau dua kali ja.. hahaha..

saya : abang adi, balik raya bila?
abang adi : lusa kot (waktu kol tu ari isnin so lusa tu rabu la)
s   : ooo
aa : awat? 
s   :saja tanya, kot satg ela balik Pedu dah..xdan nak jumpa abg adi..
aa : toksah la balik pedu awai sangat..balik sana ari Sabtu la.. (nada di sini agak keras tau.. haha)
s   : tu la, tu yang tanya tu.. hehehe..

dialoq tu panjang lagi..sebab cakap dengan kak cici lagi.. malas nak menaip satu satu.. hehee
pastu bagitau suami yang abg adi cakap gitu..beliau sengih ja..
dalam hati terdetik..sayang jugak abang adi kat aku .. hahaha..
ingatkan saya sorang ja yang terpikir takut tahun nie xsempat nak bebuka ramai ramai satu famili dengan abg adi.. rupanya abg adi pun sama gak...terharu tau! hehee..

tahun nie raya, saya ja la xdak dirumah untuk raya pertama..
ye la.. abg adi confirm confirm raya di Yan kan.. xkan nak balik Sarawak.. dah la mertua agama lain, bangsa pun lain kan.. kak ten lak, telah telah memang x balik Terengganu kan.. nak cari apa lagi kat sana kan..
kalo nanti Dikyang kawin pun, dengan orang Yan jugak.. lagi dekat.. raya pertama kat mana pun sama ja.. xsampai 5 minit, dah boleh balik rumah satu lagi dah..
tapi Insyaallah, jodoh Elit pulak ka lepas nie..pastu mana tau Kakten pun ada jodoh dengan sapa sapa kan.. hehehe.. so dalam 2 3 tahun nie,  tiap tiap tahun saya sorang ja la yang kena rotate rotate beraya antara Pedu dengan Yan..

aritu suami kata, raya posa di Pedu, raya haji di Yan..
banyak cantik muka dia.. hahahaha...
xsama tau raya tempat lain dengan rumah sendiri tau.. hahahaha..

xpa la tahun nie bagi chance kat suami dulu raya di Pedu..
tahun depan baby dah ada, lagi seronok nak beraya di Yan kan kan kan.. haha.. pujuk hati sendiri sebenarnya.. hahahaha..

ok la..
panjang sangat dah nie.. hehehe..


esok dah start cuti.. hoooyeeeiiiii!

Selamat hari raya semua!







xoxo



love!















Dah 30 minggu

assalamualaikum..


lama x update kan.. ermm..
lately, nak menaip pun segan.. entah la pasai pa.. hehe..

ok la..
kemarin 07.08 kena check up kat KK Padang Lembu sebab Doc nak review scan untuk 7 bulan..
so far, Alhamdulillah... semua ok.. hehe..
cuma Doc kata scan di Klinik Sanan xlengkap..nasib baik ada scan di Hosp Yan aritu..
sebab Doc kata dia nak tau jugak, plasenta ok x..baby ok x.. 
lagipun dia x mau dengaq dari patient.. hehe.. saya jawap la.. saya nak cerita pun saya xtau..baik Doc xyah tanya.. hehe..Doc senyum ja -.-"
Mengadu dekat Doc yang sekarang nie selalu muntah lepas soq.. sebab nak keluaqkan lendir2 atau kahak la kot.. sekali dengan makanan sekali keluaq.. huhuhu..
pastu cerita pasai check in hosp sebab ada discharge keluaq banyak gila tu..hehe..
pastu tanya Doc, normal ka preggy dah 7 bulan tapi perut comel lagi..sebab ramai sangat dah dok tegoqqq..
hehe.. Doc kata dah jenis tinggi dan perut leper..memang perut nampak kecik tapi baby ok dalam perut..penuh ja.. hehe..
Doc bagi ubat masuk bawah tu sebab discharge still banyak kan.. huhu
pastu Doc ada kol Hosp Yan nak tau result sample yang depa amek aritu.. result dia ok ja..xdak apa apa masalah pun.. fuhh! lega dengaq.. hehehe

tadi g check up 30w kat KK Batu Tiga pulak..
sekarang dah jadi 2 minggu sekali kena g KK..dah masuk 3rd Trimester kan..
maknanya ada lagi dalam 70 hari / 10w lagi la nak bersalin kan kan..
cepat kan masa berlalu.. pejam celik pejam celik kan.. 
xsabaq pun ada..takut pun ada.. hehe..
xsabaq nak tengok baby dan nak bercuti..
takut? bukan x takut nak bersalin, takut jugak cuma perasaan tu..nak jugak merasa saat nak melahirkan kan..baru rasa macam lengkap jadi seorang wanita kan... ceh! huhuhu..

tadi check up
- HB x check pun which is ok la kot..seb baik.. hehee
- berat turun pulak 1.6kg.. banyak sungguh turun, mungkin sebab muntah2 lepas soq kan.. hehe.. mula2 tu misi check 78.8kg..bagitau misi, xkan naik 8kg kot dalam masa sebulan..mau kena minum ayaq gula seliter nanti.. hehe.. pastu timbang lagi sekali..tengok2 69kg la.. yang first tu tersilap kot.. oh! seb baik.. hehe
- BP ok
- Jantung baby ok je..kali ni sekali letak terus dapat dengar.. sebelum nie puas misi tekan sampai senak perut.. hehee
- Tinggi perut 29cm

Misi pesan
- Siap barang barang dalam beg siap siap boh dalam kereta.. oh! yang nie masalah kami nie.. sebab xtau time tu nak sambaq kereta mana..bukan kaya raya kereta banyak ye..tapi selalu tukaq tukaq kereta dengan abah la, dengan kakten la.. hehehe..
- Kena makan banyak kali sehari..jangan makan banyak sekali..tapi banyak kali dalam kuantiti yang sikit..Kalo x tahan tu, misi kata tuang la posa..bagi kesihatan ok dulu.. takut baby x cukup zat ka pa.. hehe.. baikla misi..kalo tuang, bukan misi yang ganti, saya yang kena ganti tau.. hehee

sekarang dah masuk trimester ketiga dah.. cepat kan masa berlalu..
trimester kedua mencabar sungguh kan..hehe..
- Muntah muntah tanpa henti
- Selera bertambah (yakni berat pun dah naik bagai johan.. haha)
- Sakit belakang sakit pinggang tu dah jadi rutin
- Tidoq makin xselesa.. tiap2 malam mesti pusing kanan pusing kiri.. himpit suami la.. hahaha
- Tiap tiap 2 jam mesti bangun g toilet membuang segala bagai.. hehehe..
- Discharge still keluaq dengan jayanya dalam kuantiti yang banyak..sangat x selesa.. huhuhu


Elok masuk trimester ketiga nie
- Muntah x habih lagi..still macam sama..
- Lendir/kahak masuk penuh dalam kerongkong..kalo nak buang mesti makanan sekali keluaq.. huhu..
- setiap 2 jam masih lagi ke toilet untuk membuang..tambahan kalo time berbuka bedal ayaq 3 4 gelas.. huhuhu..
- tidoq makin x selesa..cian suami..selalu himpit2 dia sebab nak bagi ada support kat belakang badan time tidoq.. hehe..
- Alhamdulillah..solat masih mampu berdiri.. kekadang kalo sebelum solat berjalan banyak macam g Baram ka, g pusing2 taman dengan Idris ka.. solat mesti duduk sebab dah lenguh dah.. huhu
- sekarang nie selalu rasa macam period pain tu.. kekadang la.. apa tu? huhuu

Keadaan berpuasa.. 
- of cos perut penuh angin sebab makan soq dah keluaq abeh time muntah kan.. huhu
tapi tiap2 hari tahan ja..saiko baby la saiko diri sendiri la, mintak tahan sikit..jangan berbuka lak tengah jalan.. jenuh nak menganti nya nanti.. hehe..
- masih mampu bangun sahur, masak, buat ayaq untuk suami.. kekadang tu malas jugak, cuma buat milo/horlicks pastu cicah biskut ja..minum Susu Dutch lady Coco tu, kurma sebiji dua..cukup la.. hehe.. kalo kat rumah di Yan, cuma bangun makan ja.. semua mak abah dah hidangkan.. hehe..di Pedu pun sama jugak.. hehe..apa la punya menantu kan.. hehehe..
- time berbuka selalu bedal 3 4 gelas ayaq.. nak pulak kalo sirap / bandung buat sendiri.. cukup lemak berkrim.. pastu bila dah semput atau sengkak mesti cakap kat suami, esok nak minum sikit ja..tapi mai esoknya sama jugak.. hehe..
- terawikh tahun nie paling teruk rekod.. huhuhu.. -_-" baru 4 kali p terawikh..huh! sebelum nie tinggal time period ja..kali nie baru 3 kali di Yan, sekali di Pedu.. huhu..bukan malas tapi jadi penat sebab makan banyak,minum pun banyak.. terus semput dan sengkak.. huhuhu..
- baru tinggal 2 hari puasa.. cukup la kot.. tapi kalo xtahan sangat xmau memaksa badan.. makan ja la.. hehe..


ok la tu..cukup la meng'review' macam macam nie.. hehe..
nanti kalo mood ada, cerita lagi ye.. hehe..




hehehe.
suami dah belikan baju raya..simple ja.. jubah ja..kosong ja..manik xdak, kerawang pun xdak..Less is More
I like ok! hehe






xoxo




love!



Friday

Dah Ogos dah..

Assalamualaikum...

sihat? wah! tanya sapa pun aku xtau.. hehe..
sekarang dah masuk Ogos kan.. kan..
Puasa penuh x tahun nie? oh! kalo tanya tuan punya blog, ermmm.. baru tinggal 2 hari.. hikhikhik..
aim nak posa penuh tapi nak buat cam na kan...
kita merancang, Allah tentukan.. hehee..

hari pertama posa dah tuang dah sebab check in hosp kan..
nak kena makan ubat lagi..pastu nurse cakap maybe nak buat VE..
xkan nak posa kan..setakat makan ubat boleh skip, nurse xtau.. hehe..
tengok2 xdak pun VE.. hehee..

Rabu lepas tuang lagi sehari.. T__T
maunya x...
dari berbuka hari Selasa tu, dah cerry-berry dah..
huhuhu...sampai ke lepas Soq still cerry-berry.. badan dah lemah.. huhu
mintak suami antaq g klinik, tapi xdapat nak amek time off lak sebab suami dah MC sehari sebelum..
sebab cerry-berry gak..huhu..
pagi Rabu tu, dah letih berkerja dalam toilet..akhirnya suami soh kol abah mintak tolong bawak g klinik..
kebetulan waktu kol abah tu, abah memang kat Gurun dah..
seronok rasa.. hehe..
so abah bawak g klinik..kat klinik, doc cakap mungkin sebab dok makan beli kat bazar kot.. hehe.
macam tau tau ja doc tu..hehe..
so beliau bagi ubat dan MC..
balik Yan sebab abah risau dok sensorang kat Gurun..
elok sampai umah, makan nasik sikit..abah perangat lauk asam pedas..
oh! sedap gak.. hehee..
dah makan nasik, makan ubat lak..
xlama pas tu..dah lali lali dah..
abah soh tidoq ja sebab ubat tu bagi rehat kot..
apa lagi..tidoq sampai kol 3.. hehe..
sedaq sedaq abah gerak soh solat zohor dulu.. hehe.
pastu makan nasik lagi.. hehe..

Mak balik umah dalam kol 4 mcm tu tengok saya ada..
terus membebel la sebab dok beli lauk pauk kat luaq.. huhu..
mak kata, susah susah balik Yan ja la makan.. huhuhu..
Dilemma i tau.. huhuhu >.<"

Alhamdulillah jugak sekarang keja di office dah berkurang..
so dapat la mengaji sikit, dengaq orang mengaji..dapat belajaq tajwid lagi..
hehe.. dah ada masa terluang kan..dari membazir tak tentu pasal, baik cari keuntungan sikit kan.. hehe
Mak n MIL pun pesan, tambahan tengah preggy nie kena banyak mengaji..
tu yang sekarang, xlepas telinga nie dengan earphone..dengaq orang mengaji..
dari situ boleh perbetoi sikit yang mana silap silap kan.. >.<


Perasaan sekarang, Alhamdulillah Happy jee... :)


Emosi tu ada la..tapi dengan suami ja selalu.. ngan orang len ok ja.. hehehe..


ni raya tahun lepas..tahun nie tambah lagi sorang kan.. si suami la..
tapi first raya maybe kat Pedu.. petang baru balik yan.. huhuhu..




xoxo




love!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...