Monday

Dipotretkan..

Assalamualaikum...


Mau lihat wajah Adi the Great di potretkan...
Sungguh kelakar... kihkihkih.. mari kita bantai gelak ramai2.. hehe (",)





Gambar asal sebelum dipotretkan nie abah yang tangkap waktu abah bawak makan kfc... hehe.. waktu nie kebetulan Adi-1 pun balik.. kalo x salah time nie, Adi-1 belajaq kt matric UIA.. memang jarang jumpa pun hehehe... Saya pun waktu ni baru tingkatan lima.. hehe..

Adikyang kecik sungguh waktu ni kalo nak dibandingkan dengan sekarang nie kan.. kihkihkih... yang pasti wajah Twin ja x dapat sama seperti asal.. yang lain sama ja.. hehe..

Rindu nya nak berkumpul macam nie lagi.. baru2 ni Adi-1 balik, Adi-4 & Adi-5 xbalik lak...kalo semua balik time tu mesti seronok sebab dapat anak menakan express... gumbiranya hati...

Alhamdulillah~tiada perkataan lain boleh diungkapkan





Time Fliesss~~~~~








xoxo







peace!



Sunday

Gam yang bahagia

Assalamualaikum...


Hari khamis lepas, fazlee ada menghadiahkan sebotol gam kat saya.. haa! gam? nak buat apa kan.. ermm.. sebenarnya dia dah x boleh tengok selipar kesayangan cop pasar malam saya tu..*kenapa kena mention pasar malam?berpikir?* hehe.. (",).. jadi, dia tolong beli kan gam tu.. mula2 tu dia nak tolong gamkan.. aishhh~malu la kalo bagi kt dia selipar pasar malam tu..dah la buruk sangat dah.. hehe..

Fazlee cakap selipar tu selagi x tercabut tapak, nak pakai lagi ka?

oh Mohd Fazlee, itu selipar kesayangan.. kemana saja kaki melangkah, dari pasar malam hingga ke kenduri kawin, shopping complex mahupun ke Office TerCinta, saya tetap menyarung selipar ini.. hehe..;p

Jadi, dia bagi gam tu soh saya gam kan sendiri.. balik ke rumah, abah tolong gamkan.. hehe..love it!


Ini lah keadaan sebelum digamkan..




rupa gam Dunlop.. hero untuk kisah ini..tanpa dia, selipar saya mengeluarkan bunyi2 ketap ketap..hehehe




Rupa selipar kesayangan selepas digamkan.. hehe





Bahagia itu dalam sekecil-kecil perkara..;p




i love u, Mohamed Fadzeli






xoxo







peace!




Saturday

Hadiah untuk diri sendiri

Assalamualaikum..





Baru2 ini saya blokwalking ke blog Hidayu.. seronok jugak ek kadang2 blogwalking.. hehe..
tertarik dengan entry beliau mengenai sebuah buku yang dihadiahi oleh ibunya.. "Aku Terima Nikahnya"... ohh! memang saya mencari buku itu dah lama.. mungkin bukan rezeki saya lagi untuk membaca buku berkenaan.. dan baru2 ini saya ke Hasani mencari buku itu.. tapi dah bukan rezeki kot.. stok lak habis.. huhu (>.<)... tapi saya akan terus mencari.. macam mana pun saya dapat jugak menghadiahkan sebuah buku kepada diri saya sendiri.. buat santapan rohani..JANGAN BERSEDIH Jadilah Wanita Yang Paling Bahagia..baru start baca semalam ja.. baru di bahagian permulaan..hehe..




Insyaallah saya akan jadi wanita yang bahagia dengan izinNya..



Selain tu, saya juga menghadiahkan sesuatu untuk tubuh badan saya nie.. dah tiap2 hari kerah tenaga dan semua anggota badan nie.. at least kena la bagi vitamin sikit kan.. jadi, hasil informasi daripada kak aten, saya pn membeli ANMUM Materna... kebetulan, husna juga ingin membeli susu ini untuk kandungannya, jadi saya pn tumpang sekaki la.. tapi perisa susu, xberapa lalu dan x menyelerakan.. jadi saya beli la perisa coklat.. hehe.. nak try dulu sebulan nie.. if boleh serasi *ceh! ayat xmau minum susu ni* saya akan teruskan minum susu nie.. masuk arini, baru sekali minum, tu pun buat sukatan sikit saja.. sebab nak cuba dulu.. Kakten cakap, sesuai untuk persediaan rahim untuk mengandung.. lagipun saya pun nak jadi macam husna jugak kan satu hari nanti kan kan kan.. jadi kita kena bersedia dulu la.. hikhik (T______________T) *sengih lain macam nie* hehehe..




nampak sangat harga susu ni RM21.50 kan.. terlupa mau buang..hehe



p/s : sekarang nie tiap2 hari ada ja entry baru kan?







xoxo







peace!

Setelah kesulitan pasti ada kemudahan

Assalamualaikum...


Saya percaya "Setelah Kesulitan Pasti Ada Kemudahan" hasil nukilan Dr. 'Aidh Bin Abdullah Al-Qarni dan di terjemahkan oleh Noraine Abu. Kerana segala-galanya ditentukan oleh Allah SWT.


Alhamdulillah Allah permudahkan perjalanan hidup saya untuk hari ini.. Tiada apa yang mampu saya ucapkan selain bersyukur kepada-Nya kerana memberi kebahagiaan yang saya rasai sekarang..



Kepada Mak, Abah dan Kak Aten, terima kasih untuk segala-galanya hari ini... Ia sungguh membahagiakan..

~alkisah~

Fazlee bagitau dalam pukul 4 depa akan sampai.. jadi, dalam pukul 3 lebih2 tu siap semua dah.. tp saya sempat juga main zombi 2 3 round.. hehe.. keadaan sungguh nyaman dengan hujan lebat..angin kuat.. sejuk ja... hehe.. dalam pukul 4 lebih x sampai2 lagi fazlee nie.. sms pnya sms rupanya perjalanan dari Kuala Nerang ke Yan, hujan turun dengan lebatnya.. Dengan berhati-hati la kot bawak keta tu yang lambat sampai... hehe.. akhirnya yang di tunggu2 sudah tiba.. seperti fazlee cakap hanya 4 orang saja yang ikut tetapi bila sampai, 3 kereta dah parking depan rumah.. total semua dalam 10 orang... huhu.. terkejut semua.. sebab dah siapkan hidangan untuk 4 orang..pinggan mangkuk, gelas dan cawan siap sedia untuk 4 orang saja.. kelam kabut juga mencari pingan mangkuk dan gelas serta cawan lain.. hehe.. dugaan tu.. hehe (",)...

Mak buat mee kari arini.. mee kari special.. hehe.. walaupun saya xmakan mee tp dapat juga merasa karinya.. hehe..

Hari ini saya hanya memakai baju kurung yang dihadiahkan kepada saya oleh Husna.. Simple saja..




ramai-ramai pakat duduk dibawah saja untuk menikmati hidangan istimewa dari Mak. Senang nak makan depa kata..lagipun dok dibawah santai sedikit.. hehehe



Abah sedang melayan Fazlee dan abang iparnya.. hehe... duduk dibawah tu, adik dan kakak fazlee..hehe



Keadaan sebelum tetamu tiba.. siap sedia dengan hidangan..nampak x basikal excersize saya di tepi ruang tamu itu.. hehe..berhabuk di situ.. hehe.. hangat2 taik ayam saja.. hehehe



Ini lah ruang tamu...



Mee yang dah siap dicelur.. tapi ni pun kena pi beli lain sebab mee yang mula2 dicelur terlalu lembik..



Kari istimewa hasil tangan emak saya...



Sambal jika mahu lebih pedas.. hehe



Sayur-sayuran...



Air oren.. semua kakten yang buat..saya cuma tengok saja.. hehe.. sebab dulu waktu time kakten, saya yang buatkan air, susun2 cawan semua.. sekarang giliran dia pula buatkan untuk saya..hehe.. (T_T)



Creme puff nie jiran sebelah buatkan.. banyak biji jugak.. tapi cuma sempat makan sebiji saja.. kurang kena dengan selera saya tetapi sedap.. hehehe







Alhamdulillah.. Allah permudahkan segala-galanya..






xoxo





peace!

Berdebar

NEVESnyaaaaaaaa...













xoxo







peace!

Friday

Menuju fasa yang baru

Assalamualaikum semua....




Esok merupakan satu tapak baru untuk saya menuju ke fasa yang baru dalam coretan hidup saya.. Insyaallah kita hanya merancang dan Allah yang tentukan segala-galanya... Kerana yang buruk itu datang dari kelemahan diri saya sendiri dan yang baik itu sesungguhnya datang dari Allah SWT..










xoxo






peace!




Thursday

Kritikan Tajam

Assalamualaikum...


menurut Kamus Dewan edisi ke-4,

perkataan FITNAH membawa maksud;

"tuduhan (khabar, kisah dll) yang diadakan (dibuat-buat) untuk memburukkan atau membencanakan seseorang dll"


persoalannya, adakah semua itu fitnah?
adakah semua itu hanya rekaan?
adakah semua itu tidak benar?

~tepuk dada tanya diri anda sendiri~


Sejak kebelakangan ini, saya menerima macam2 kritikan yang baik mahupun kritikan yang tajam tetapi semua itu membuatkan saya lagi bersemangat dan lebih berusaha memperbaiki diri ini yang semestinya tidak sempurna..

Ini diri saya yang mana saya akan luahkan apa yang saya rasa dan orang lain mungkin ada cara mereka sendiri untuk meluahkan apa yang mereka rasa.. Kita sendiri yang merencanakan perjalanan hidup kita.. setiap orang ada cara nya tersendiri..

Kebenaran memang kadang2 terlalu pahit untuk di telan.. saya juga pernah merasai pahitnya kebenaran tetapi semua itu mematangkan diri saya.. saya juga pernah merasai betapa sedihnya bila diri di sakiti.. tp semua itu menjadikan diri saya lebih tabah.. kerana bukan senang untuk menuju ke arah kebenaran tetapi diri saya bukan sempurna.. masih ada salah di sana sini.. masih ada ruang untuk di perbaiki..


Petikan daripada buku JANGAN BERSEDIH Setelah Kesulitan Pasti Ada Kemudahan hasil nukilan Dr. 'Aidh Bin Abdullah Al-Qarni dan di terjemahkan oleh Noraine Abu, entry bertajuk Jadikan Kritikan Tajam sebagai Penghormatan ;


"..... Perlu diingat; orang yang duduk di atas tanah tidak akan pernah jatuh, dan manusia tidak akan pernah menendang anjing yang sudah mati. Adapun mereka, marah dan kesal kepada anda adalah kerana anda mengungguli mereka dalam hal kebaikan, keilmuan, tindak-tanduk, atau harta. Jelasnya, anda di mata mereka adalah orang berdosa yang tidak terampuni sampai anda melepaskan semua kurnia dan nikmat Allah yang pada diri anda, atau sampai anda meninggalkan semua sifat terpuji dan nilai-nilai luhur yang selama ini anda pegang teguh. Dan menjadi orang yang bodoh, pandir dan tolol adalah yang mereka inginkan dari diri anda.......

Firman Allah SWT;
....matilah kamu dengan kemarahan kamu itu....(Ali-'Imran:119)

..... Acuhkan saja mereka, dan jangan anda merasa tertekan oleh setiap angkara mereka untuk menjatuhkan anda!Sebab, kritikan mereka yang menyakitkan itu pada hakikatnya merupakan ungkapan penghormatan untuk anda. Yakni; semakin tinggi darjat dan posisi yang anda duduki, maka akan semakin pedas pula kritikan itu....

....Dan bila anda ingin diterima oleh semua pihak, dicintai semua orang, dan terhindar dari cela, bererti anda telah menginginkan sesuatu yang mustahil terjadi dan mengangankan sesuatu yang terlalu jauh untuk diwujudkan."


Petikan di atas untuk kita sama-sama renungkan.. Untuk diri saya juga yang semestinya tidak sempurna..




xoxo







peace!

Wednesday

Berpegangan Tangan

Assalamualaikum...




hari ni ada Mr.Anon yang sungguh rajin memberi komen yang memberansangkan..
sungguh tak pernah terlintas di hati akan ada Mr.Anon yang akan sentiasa menjengah ke buku saya yang di cipta hanya untuk suka2 di masa lapang.. kadang-kadang setiap bulan ada saja yang di luahkan.. kadang-kadang ditinggalkan sehingga bersawang-sawang buku saya ni...tapi siapa sangka ada juga yang mempunyai masa yang terluang menjengah ke buku ini lalu di khabarkan pada semua.. dari sebuah buku yang usang terus menjadi sebuah buku yang agak panas.. siapa tahu kan? syukur... ada juga yang buka mata..


Mr.Anon ada persoalkan tentang isu terpegang tangan.. tanya dia kepada saya, bagaimana kalau dengan sengaja berpegangan tangan dengan yang bukan muhrim.. kenapa harus saya menjawap persoalan yang semua orang tahu jawapannya.. saya tahu juga di mana halal, di mana haram.. mengenai isu terpegang tangan tersebut, jikalau dengan tidak sengaja ia berlaku, kenapa tiada maaf keluar dari mulut si dia waktu itu? sedangkan waktu itu, ia berlaku di hadapan 2 lelaki lain yang sangat saya hormati..

Terima kasih Mr. Anon kerana anda secara tidak langsung menegur/mengajar saya ke arah kebaikan..



adakah perpegang tangan dengan sengaja seperti ini..



















.....

























.....


















.....





















tangan ini sungguh comel seperti diminta untuk di gigit2...










xoxo







peace!

Semakin Membesar





Dia semakin membesar dan cepat sungguh belajar...
sekarang ni dia mampu mencapai apa saja barang yang ada di depan mata lalu di masukkan ke dalam mulut yang sungguh comel itu..


pernah terbaca semasa blogwalking, pemilik blog itu memceritakan tentang lahirnya seorang manusia di muka bumi ini, ada tujuan penciptanya..matinya seorang manusia itu juga ada tujuan penciptanya.. iaitu untuk kita sentiasa menginsafi diri sendiri dan mencari kekhilafan diri..





xoxo



peace!



Tuesday

Bila Kerja Itu Satu Ibadah - Part 2

“Sebaik-baik harta itu ialah, harta yang berada pada tangan orang yang saleh.”
(riwayat Imam Ahmad dan Thabrani).


arini kecoh pulak kt office tentang apa yang aku dah luahkan kt entry sebelum nie..
ramai juga yang melompat..
aku x sangka ada jugak orang yang dok baca apa yang aku tulis.. sebelum ni aku menulis pn hanya untuk suka2.. nak luahkan apa yang aku rasa.. apa yang aku nampak.. apa yang aku hadapi.. tapi x sangka pulak yang akan ada orang yang terasa..

Ya! aku akui memang salah aku sebab mention nama company . tp entry tu aku x kan padam.. aku tetap dengan pendirian aku.. adakah aku mengaibkan orang? aku x mention nama sapa pun..huuu >.<
Kepada siapa aku nk luahkan? semua orang tutup mata.. terus ke MM mungkin paling betul.. tp aku t'pikir kesian pulak kt orang yang x bersalah..nanti kena semua.. kalau kena aku sorang xpa.. xkisah.. hehehe (^_^)


Apa yang aku tau diorang cakap aku dah jadi macam En A.. aku dah terpengaruh dengan En A... sedangkan aku dah memang macam nie.. lagipun dah orang lain pun sama.. tutup cerita habis2... jadi kat sini aku nak clear kan tentang ni.. EN. A TIDAK ADA KENA MENGENA TENTANG APA YANG AKU DAH LUAHKAN. Aku x dipengaruhi oleh sesiapa, aku x diasuh oleh sesiapa, aku x didorong oleh sesiapa waktu aku nk post entry tu..


ada orang kata tentang aku (aku x sangka keluarnya ayat macam ni dari mulut orang yang aku sangat percaya)

"is ada degree, si A dan si W pun ada degree tp diorang xbuat macam ni"


OK. sekarang ni explanation aku.. memang aku ada degree.. Degree in Accounting... di Uitm, macam2 aku ni di ajar, tentang accounting, tentang audit, tentang company secretary, tentang HR, tentang marketing, tentang ICT, tentang agama, yang penting sekali tentang macam mana aku nak jadi INSAN yang berguna. Di Uitm jugak aku di agar tentang BESARnya AMANAH bila berada dalam department account ni.. Amanah yang besar.. Mak Abah pun ajar aku macam mana aku nak jadi INSAN yang betul2 INSAN..

Benda semua tu jadi depan mata aku, x kan aku nak tutup mata macam orang lain yang ada degree tu.. diorang dah memang macam tu.. Yes Bos, Yes Bos ja..

Sebab aku ada degree la.. Aku x BUTAkan MATA, PEKAKkan TELINGA.. aku TAKUT AKHIRAT..aku TAKUT aku disoal setiap SEN DUIT aku, aku TAKUT di soal tentang AMANAH yang aku dah di pertanggungjawabkan.. aku TAKUT bersubahat.. semua tu harta DUNIA..

Monday

Meeting lagi

Arini meeting lagi.. tiap2 minggu asek meeting ja sbb nk update status.. tp meeting kali nie mcm down sikit sbb xpasal2 ja W ni nangis.. rasa b’salah gila ngn dia bila tengok dia dok kesat2 air mata dia ngn lengan baju.. huhuhu ^.^.. sungguh tersentuh la.. rasa mcm jahat ja bila dia dah menangis mcm tu.. tp aku nk buat camna.. dah benda dia buat tu salah.. mcm ni kisah dia..


Last 2 week waktu husna cuti kawin aritu, tinggal aku sensorang nk monitor and tolong diorang wat keja.. macam2 la kena handle.. pastu c W nie buat la separate invoice service ikut dia nya bahagian.. kalo part masuk part, kalo lubricant masuk lubricant, kalo labour masuk labour.. pastu dia kena wat utk bulan 2 smpai bulan 7… pastu dia buat lak cepat gila.. kelam kabut gila.. waktu tu bila soh dia rest sat pn dia xmau.. dia dok pulun buat sampai satu hari dia siap 4 bulan nya transaction.. aku dah agak mesti ada salah nya.. tgk2 mai last week time depa nk key in dlm system, tgk2 mmg salah mcm2..banyak gila salah.. mau nya x.. time buat aritu mmg aku dah agak dah.. abeh tu skrg nie jadi 2 keja lak.. sb kena buat semula..


So arini meeting, en azrul bring up isu ni dlm meeting, mmg dia kena bantai kau2 nya ngn en azrul.. pastu aku tgk dia dah menangis dah, dok kesat2 air mata ngn lengan baju.. bersalah gila rasa.. pastu dengan aku skali kena bantai..sbb biaq kan isu ni dah lama.. xmau amek tindakan..hukhukhuk 


aku bukan nya apa.. kecian sama.. dlm masa tu jgk, bnyk benda lagi kena pikiaq.. bnyk benda lagi kena buat.. dengan aku down dr minggu lepas + minggu ni…bukannya ada orang faham.. kekadang p bgtau kt kakten jgk yg aku down.. yala.. keja aku xsiap2 lagi… dr 2006 xleh nk finalize lagi.. kecik hati xyah cakap la.. dok simpan ja dlm hati sensorang.. kalo xtahan sgt baru nk p bgtau kakten.. kalo bgtau fazlee pn satg dia mesti kata, dengan kawan2 xleh kecik hati.. huhu..


I really need time off.. nk lupa pasai keja sat… bukan apa.. hati tengah panas.. aku xmau keruhkan keadaan.. Mungkin dia xperasan apa yang dia buat tp apa yg dia buat tu dah buat aku kecik hati.. aku xmau la bila keadaan dah makin teruk, sat g aku p cakap kasaq2 ka.. tarik muka ngn dia ka.. tp aku rasa aku pn ada hati ngn perasaan jgk.. kalo aku xjaga hati aku, sapa nk tolong jaga?? Ya x? huhuu…




xoxo




Berduyun Kecik Hati

KACHING! KACHING!

Berduyun2 duit beratur nk masuk poket. Mau nya x.. OT setiap hari.. sabtu pn OT jgk smpai petang.. punya nk siapkan keja jgk2.. smpai arini still kt 2006 nya transaction lagi.. actually dah siap dah tp last2 minit ada ja kena amend sana amend sini.. tensi tensi..

walaupun skrg dah ada 3 contract staff.. salah sorang nya kakak aku sendiri la.. xkan nk bagi kt orang len kan sedangkan dia dok cari keja.. sorang lagi jiran kt rumah.. dulu2 kecik2 main2 sekali, skrg dah graduate xdak keja, so aku angkut sekali mai keja.. sorang lagi xkan nk bagi sedara mara jgk kan? Nnti ada lak mulut2 akan cakap aku kaut semua, so biaq kt orang len cari la.. last minit nya decision, dpt gak sorang tp nk buat mcmna kan.. kena redha jgk la.. ehehe.. so far, Alhamdulillah la.. keja pn bnyk dah diorang support.


Berbalik kepada persoalan ttg 2006 nie, kekadang bila dah letih sgt2, balik rumah pn tidoq xlena sbb dok ingt lagi yg keja xsiap, terpikir jgk la, kenapa dlu time 2006, diorang xmau buat betul2 akaun nie.. if semua transaction ok, filing ok, documentation pn ok, xka skrg nie xyah pikir2 dah.. hehe.

Tp apa boleh buat kan, dah nama pn keja.. at least, I learned something. Kebetulan last week, husna cuti dekat 2 minggu jgk sbb cuti kawin, so aku sensorang ja control diorang buat keja, dengan keja aku lagi, kekadang tu keja husna lagi aku support. Entah la, skrg nie, rasa mcm x dihargai lak.


Aku pnya la letih last 2 weeks, keja tnpa henti, tidoq malam xlena, sbb dok ingt keja xsiap2 lagi. Tp dah orang xberapa nk puas hati ngan kita punya keja kot.. aku terasa jgk la.. simpan dlm hati ja.. at least, dia kena concern sikit la, aku sorang ja support semua tu, aku pn tau jgk xsihat, letih, xkan 24 jam nk buat keja tu smpai siap, habih tu keja aku sendiri mcm na lak.. huhu..

last 2 week aku dah start OT smpai mlm.. smpai rumah ja terus flat tp susah sungguh nk lena mlm, otak ni berpusing2 pikir keja xsiap.. esok nya sambung lagi.. seminggu tu mmg flat ja, letih sgt2.. last week ada 2 hari aku xbuat OT sbb xsihat.. badan nie pun da bagi hint2 dah soh rest sat kot tp aku xsedaq… ya la mlm xlena, dekat kol 1 2 pagi baru t’lena, siang kt office, p sana p sini, sat bangun sat duduk, perah2 otak..

entah2 ari selasa n rabu tu badan mmg dah weak sungguh.. so xbuat OT la.. mai ari khamis tu nk buat OT, bagitau en azrul, terus dia cakap kalo xmau buat OT baru bagi tau, n tiap2 hari kena ada OT smpai keja siap.. huhu.. terkezut jgk la.. sb bukan xmau OT selasa rabu tu, tp dah xlarat sgt.. huhu.. time tu p toilet, tiba2 tnya d sedari, menitis air mata aku nie..hehe.. lawak sungguh… Sbb tu pn nk sedih ka isfatehah?.. hehe.. bukan apa, Cuma time tu rasa mcm xdak orang faham yg aku ni xlarat sgt2 nk handle semua benda.. pressure sungguh time tu…


tp so far, ok la balik.. Lee kata hati kena cekal.. fikir ttg rezeki dan halal haram.. baru kita akan rasa tenang.. hehe.. tp skrg nie nk buat keja pn susah balik sbb bila ramai2 dah ada, semua nk bukak system, aku xdapat la nk bukak jgk.. limited utk 4 orang ja.. contract staff dah 3.. if husna or en azrul or en rosli bukak dah 4.. kekadang xsempat nk bukak.. macam2 sungguh dugaan nie kalo kita nk berjaya.. huhuu..





xoxo






Friday

SETAHUN SUDAH~~

alhamdulillah...

arinie kami dah setahun b'sama..
bukan b'sama apa tau... sama2 gaduh, sama2 merajuk, sama2 hepi, sama2 seronok, sama2 bahagia, macam2 la... hehehe...

syukur2 sgt di temukan dgn fazlee...walaupun bukan setahun bercinta..tp setahun dah kenal2.. mula2 dlu kenal2 mcm2 tu ja, sb dah keja 1 tmpat..

sebenarnya, kami xdak tarikh tepat bila declare sbb hubungan tu terus mcm tu ja... alhamdulillah... bahagia nya rasa.. bila ada orang utk kongsi semua nya dgn kita.. bila fazlee memahami diri aku nie.. faham perangai aku mcmna.. kekadang tu aku yang ngada2 lebih, tp dia relaks ja..kekadang tu aku yang emo terlampau, dia kool ja.. kekadang tu aku risau gila, dia ok ja.. entah la.. diri fazlee ni simple sgt2, xkisah pn baju apa aku pakai, asalkan labuh, xketat, xjarang.. dia pn xkisah aku nk FB ka, youtube ka, baca blog sapa2 ka.. dia xkisah pn sbb dia kata dah tu diri aku, dari sebelum aku ngn dia lagi aku dah mcm tu, buat pa dia nk kontrol2 kan.. senang nya hati bila dengan dia.. kekadang tu dia yg selalu pekena aku mcm2 pastu dia bantai gelak sorang2 sbb kena aku mcm2.. dengan kawan2 dia pun dia bagi aku kwn, sembang2, xcemburu sangat.. tp ada batas la dia kata.. di office pn sejak aku b'kawan ngn fazlee ni, dgn kawan2 dia pn dah jadi mcm kwn2 aku.. bahagianya....


i love u fazlee




ari sabtu 19hb lepas, besties aku d office dah kawin, sapa lagi kalo bukan HUSNA... dah bergelar PUAN HUSNA dah sekarang... bahagia nya bila tgk kawan sendiri bahagia kan... layan gambar ja la... hehe




buah hati dgn ayah husna.. depa seronok apa tah.. sampai sengih mcm kerang wangi ja fazlee tu..




buah hati dengan husben hus.. fazlee kata amek berkat.. dia pn nk pakai tengkolok jgk nnti..mesti encem kan..hehe




sama2 amek berkat.. mana tau time kami lak nnti kan.kan.kan.. hehe..nak jgk pakai baju pengantin.. nak make up2.. nak amek2 gambaq.. hehehe



buah hati n geng.. seronok bila tgk diorang mai ramai2...





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...