Monday

Keahlian Sophie Paris

Assalammualaikum





Haa nak extra income macam nie sebulan? nak lebih dari tu pun boleh.. nak lebih dari gaji kerja sekarang pun boleh.. asalkan kita berusaha.. Anda buat anda dapat..


So, macamna nak jadi ahli?berapa yang kena bayar..

Dengan Sophie Paris, hanya RM15.00 shj untuk keahlian.. dan ianya SEUMUR HIDUP..
mudahkan dengan permulaan hanya RM15, kita akan dapat banyak benefits..

Macamna kita nak generate income dengan SOPHIE PARIS nie?
Dalam SOPHIE PARIS, terdapat 6 cara untuk mendapat pendapatan..




1) RETAIL PROFIT (Untung Runcit)
Ahli akan mendapat untung 20% dari setiap product SOPHIE di dalam catalog.

Contoh :
Harga Catalog = RM100
Harga Ahli = RM80
Untung Runcit = RM20


2) PERSONAL BONUS (Bonus Peribadi)
Selain daripada untung runcit 20%, anda juga boleh mendapat bonus peribadi sebanyak 3% - 21% daripada jumlah jualan peribadi bulanan. Bonus ini dikira daripada BV  terkumpul dalam bulan tersebut. Nilai BV ini ialah separuh daripada harga produk. Contohnya, jika beg tangan bernilai RM100, maka BV ialah 50BV

Nilai bonus 3% - 21% ini tidak tetap. Semaking tinggi jualan, semakin tinggi lah % bonus anda.

Contohnya :
Jualan Peribadi = RM300 (150BV)
Jualan Kumpulan = RM1,500
TGS = RM1,800 (900BV)

Anda ialah SILVER MANAGER (9%)*

Bonus = 150BV x 9% = RM13.50

Rujuk jadual di bawah.


3) Manager Bonus (Bonus Pengurus)

Ini adalah bonus rangkaian. Untuk mendapat manager bonus, kita perlu mencari beberapa orang ahli. Kita akan mendapat 3%- 21% daripada setiap belian/jualan mereka dan belian/jualan ahli dibawah mereka.
Ini dipanggil Total Group Sales (TGS)

% kita dapat daripada TGS kita ialah perbezaan diantara % bonus pengurus kita dengan % bonus pengurus setiap ahli di bawah kita.

Contohnya:
Rujuk gambar di bawah, kita ialah Platinum Manager (15%), manakala ahli dibawah kita ialah Bronze Manager (6%). Jadi, hanya 9% (15%-6%) bonus dikira diatas BV terkumpul ahli tersebut.

Jadi, semakin tinggi TGS kita semakin tinggi % yang kita dapat.

*Syarat kelayakan untuk Bonus Pengurus ini anda mestilah mempunyai Jualan Peribadi (Ps) Minimum RM150WM/RM165EM (harga katalog) pada bulan berkenaan.



Plan ke 4-6 akan terjadi sendiri bila kita mencapai maximum 21% dalam Manager Bonus.
Plan 1-3 adalah plan yang kita perlu fahamkan dahulu.


Jadi, berminat nak jadi ahli?

Daftar sekarang dengan kumpulan kami, anda akan mendapat FREE GIFT dan FREE COACHING.
Juga anda akan di masukkan ke dalam Group WhatsApp dimana kita akan berkongsi info2, pendapat & persoalan didalam bisness ini.

Jangan berlengah lagi, hubungi kami sekarang.


WhatsApps / SMS : 019-269 9635 (Isfatehah MB0092367K09) / 019-480 4483 (Isfaten MB0097338K29)
Facebook : http://www.facebook.com/isfatehah.ahmad






Saturday

Fatimah admitted

bismillah

assalamualaikum

haa skrg live dr hosp pantai sg petani.. Fatimah admitted.. dah 2 malam dah di sini..

jumaat lepas mak mengasuh kol dalam kol 12 tghari yg Fatimah demam panas.. jadi aku ngan suami terus g amek nak bwk ke klinik.. bab demam ni aku risau takut sampai kena tarik ka sawan ka.. lgpun minggu tu Idris pun admit hosp yan sbb sakit kaki tangan mulut.. aku takut fatimah berjangkit ja..

kat klinik, doc just ckp demam, balik kena selalu jelom, time tu suhu 37.70.. doc bg ubat demam n selsema.. tu ja.. ubat demam pun hat liquid.. bukan hat masuk bontot tu..

dari klinik terus blk umah mak mngasuh.. nak antaq Fatimah sbb selalunya demam dia akan surut..sementara tunggu abah dia solat jumaat, aku stay kt umah mak la.. time tu Fatimah muntah dekat 5 kali.. habih jubah aku..tudung aku semua kena muntah dia..lepas dah muntah2..terus dia lena..

bila dia tengah lena, aku balik umah dulu nak tukaq baju.. dalam kol 4 aku g semula umah mak, tengok2 demam dia koi panas.. panas sungguh.. tak pernah sepanas tu.. dia dok merengek rengek.. so aku pun bagi susu, tepuk tepuk.. dia lena sat.. pastu bila dia jaga macam kebah sikit..kami pun bawak dia p kenduri jiran mak.. time tu dah sihat sikit.. nampak muka memang tengah sakit..semua jiran2 cakap muka lain sbb slalu ceria ja..huhu

malam tu aku bagi dia tidoq awal sbb suami aku kena Ot.. tp time tu suhu dia memang panas sungguh.. macam haba gila time dia dok tidoq kat aku.. bila suami aku balik, dia terus ajak aku p hosp pantai sbb suhu badan fatimah panas sangat.. kami takut tarik..

sampai hosp, terus ke emergency.. check suhu dah 40c.. berat dah 8.5 kg..turun 0.5 kg.. pastu doc masukkan ubat ke bontot.. and dia tnya nak ubat balik or admitted.. so aku tanya dia, ada kemungkinan panas dia lagi naik ka..atau kena tarik x.. doc tanya aku lagi ftimah aktif dak..so aku ckp tak aktif langsung.. minum makan semua tak mau..muntah2 banyak kali..

so Fatimah admitted..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...