Tuesday

Review : Outdoor Session

assalamualaikum...


ok la..arini saya akan review few pics from outdoor session...sebelum2 nie main upload ja gambar kan..xtentu utk event apa terus upload je...heee..

outdoor nie shoot pas nikah dalam koi 12.30tghari..sebelum solat jumaat..sekejap ja...dengan keadaan panas terik tu..buat jugak sebab rasa macam xsempat nak buat pas kenduri esoknya... so adik OP request buat pas nikah n makan2 jugak..so saya ok je..

lokasi outdoor session nie kat belakang rumah ja.. rumah saya belakangnya bendang or sawah padi dalam 5 6 petak kot pastu laut dah.. dari rumah boleh nampak pulau2..macam pulau bunting, pulau telur... kalo malam2, suasana sunyi ja, boleh dengar bunyi ombak sebelum nie.. tapi lately dah kurang dah mungkin sebab dah ada rumah burung walid sana sini, taman perumahan pun dah banyak.. heee...

lokasi ni jugak tempat kami kecik2 dulu, dok main... dekat dengan batas ban.. tau x apa? tempat pengairan air utk bendang tu.. entahla betul x.. heee...

ok la.. jom cekidaut!!














korang muntah2 x. hehehe..
kalo boleh ulang masa..saya nak jadi pengantin lagi.. hehehe


xoxo



love!!

Alhamdulillah

hikhik :-p

assalamualaikum..


arini saya balik yan lagi..saya bercuti lagi sehari..tapi en.suami bekerja ye.. so plan memang nak balik yan sebab nak pulangkan langsir yang pinjam kat jiran tu..dah dekat 2bulan dah haa kawin baru nak pulangkan.. buzy la katakan.. heeee..

arini balik yan tapi famili g lumut antar adikyang balik Mimet.. dok sorang2 ja nie..blogging la.. heee.. dirumah sendiri lum ada internet mahupun laptop sebutir (bahasa Pedu ye) untuk online.. saya nie len sikit ye..saya rasa semua orang ada laptop sendiri mahupun sebutir atau dua butir.. tapi saya x... heee..so harapkan internet di office yakni internet Mr.A atau di Yan sahaja.. heee.. 

oh oh! melalut sudah.. heee..ok. alhamdulillah sekarang dah nak masuk 2 bulan dah kawin.. perjalanan pun ok je.. lembab tu tang nak kemas rumah dan masak2 la.. haaa.. bukan apa kan..saya pun kerja balik rumah kekadang dah koi 7 mlm, letih so rehat2 dulu..pas dah solat semua bagai, g amek en.suami pulak.. beliau selalu OT sekarang..untuk kesenangan bersama beliau kata.. heee.. kekadang tu rumah xsempat berkemas, walaupun xdak perabut apa pun tapi macam messy ja kan.. heee.. penah sekali tu en.suami kata rumah macam rumah orang bujang.. heeee


start next month saya dah makin busy dengan keja dah.. every week turun KL for UAT training for SAP system... saya plan macam nak buat interco sekali sebenarnya..alang2 dah turun Menara kan.. heee.. next month jugak ada famili vacation dekat cameron highlands.. with husband's families la... heee...sebenarnya saya dengan suami lum lagi g bercuti berdua2an lagi sejak menikah aritu.. pegi mana pun dengan family members.. honeymoon pun xp mana2.. heeee..


ok la..layan gambar kawin la ek... this is from OP saya..





but saya mintak maaf ye..saya kurang puas hati dengan hasilnya.. huhuhuhu...










xoxo





love

Friday

Rezeki

sedang disiapkan oleh kakak sendiri
  


alhamdulillah...

arini balik Yan so sempat la update ye..eeheeee
apa khabar semua readers? huhu macam perasan ada orang baca kan.. heee..sebenarnya nak kongsi sikit la..arini merupakan ari yang mengembirakan jugak la..

Alhamdulillah...

sebelum nak tulis nie kena mintak izin kat en.suami dulu nak update sebab dulu penah janji dengan beliau yang saya xkan update bab2 keja lagi kat sini kan.. hee.. 

ok la..tadi dapat surat dari bos.. heee.. selain dari increment tahunan..saya dapat yang lain jugak.. hee..oarang kata rezeki kawin nie kan.. alhamdulillah.. speechless time tengok figure RM tu.. terkezut.. sebak ja hati rasanya..bergenang air mata nie.. heee.. terus cari henset sms en.suami, abah dan mak.. terharu sebenarnya..sebab lepas dah macam2 lalui sepanjang tahun 2011 aritu..alhamdulillah..rezeki nie milik saya... 

disebabkan saya tengah hepi sungguh nie.. jom layan gambar kawin yee..
heee.. selamat bermuntah-muntahan.. heee


bersama bos saya ye..en.rosli n wife


bersama mak andam gorges

with bos dan office mate..en.zahid

mak andam gorges lagi

bff since diploma'03..
bff since highschool yo!




nanti saya upload lagi yee.. heeee



xoxo




Wednesday

Berhabuk

assalamualaikum


berhabuk dah! hukhuk..!!

sorry ye... busy sungguh 2 minggu nie..

9hb ke KL.. ada convocation Naza.. pastu 13hb ada team building kat Pulau Jerejak.. huhu

sekarang belum ada internet lagi di rumah kami.. baru je bawak masuk TV.. hehe.. astro pun baru je pasang.. heee.. plan if dapat bonus boleh le pasang internet.. hee.. hopefully ada rezeki..heee..

aritu "Cik P" lewat dekat 2 minggu..terus berjaga2 la.. mana tau lekat ke kan.. tup tup balik dari team building "Cik P" kunjung tiba.. ermm belum rezeki...en suami kata.. kita cuba lagi.. heee..

















kita jumpa lagi..ini pun curi2 guna internet Mr.A.. heeee




xoxo..

Saturday

Kena Tinggal

assalamualaikum...



sejak dah berkahwin nie, xpernah lagi la kena tinggal dengan suami atau saya tinggalkan suami..
tapi esok (8.1.12) saya kena meninggalkan suami untuk 3 hari..huhuhu..
bukan tinggal suka2 ye... kena tinggal pun sebab hal kerja.. biasala saya kan staff yang baik dan bagus.. kena support event company kan.. heee..

so, esok kol 10 dah bertolak dari Gurun ke KL..hopefully perjalanan baik dan lancar.. hopefully la si Political tu x buat havoc ka apa kan..heeee

nak perjalanan tu lancar kan.. Insyaallah..

ari isnin 9.1.12 ada convocation ceremony untuk executive diploma.. so saya sebagai seorang committee yang komited (aiceh! ayat mengampu nie..heee), terpaksa la tinggal suami untuk 3 hari nanti.. sekarang pun dah dok terpikir macam2.. cian suami, nanti nak makan apa kan, cian dok umah sorang2, seb baik dah ada TV ye... hoyee... heeee...

Insyaallah suami xkisah pun, janji jaga diri dan batas2 diri..heee.. suami pun pernah hidup bujang nie, so beliau kata tau la nak cari makan kat mana.. heee..biasa la wahai suami ku, isteri mu yang sebenarnya xleh berenggang dengan kamu..heeee


ok.. nanti saya upload some pic during Event yee.. heee

layan dulu pic masa kenduri sebelah suami ye..ini dari camera Ayu.. heee






xoxo



love





Thursday

Sebulan yang Hebat

alhamdulillah...



usia perkahwinan saya dah sebulan 2hb January 2012 lepas...

disebabkan saya tengah ceria dan hepi so saya hidangkan beberapa keping gambar di hari pernikahan saya..

selamat ramai2 muntah2 ye.. heeee -.-"


Cekidaut!!!!















xoxo



love!!



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...