Thursday

Rezeki Exam & Interview

Bismillah..

aritu I dah story mory morning glory kan bab aku p interview kat LKIM kan..
la ni nk bagitau..

dapat p exam penolong juruaudit W27 lak..
this one under SPA tu...
perasaan?

ALHAMDULILLAH..

lama dah tak dapat exam ngan SPA nie..
ritu nya PTD pun xdapat.. hehe...

semangat i told u..
exam will be held at Institut Pengurusan dan Integriti Negeri Kedah (INSPIN)
on 18th May 2013..

Alhamdulillah..
Allah permudahkan bagi aku..
aku dapat p exam ngan interview pun aku dah syukur sangat2..
kira puas hati la tunggu..
even kalo dapat tempat jauh jauh pun aku akan p..
aku x mau stay kat sinie dah..hehehe..

wish me luck..!

6 comments:

  1. salam..bleh share tips x cm ne jawab soalan tok exam juruaudit under spa ni?

    ReplyDelete
  2. salam.. saya nak tanya bagaimana boleh dapat contoh soalan ya utk persediaan exam tu.. tq sangat2..

    ReplyDelete
  3. wah..alhamdulillah..i'm so happy for u...tapi boleh tak share lebih skit berkenaan exam juruaudit tu..

    ReplyDelete
  4. samar la... dapat jgak n di tempat yang sama inspin jga

    ReplyDelete
  5. dapat jgak exam tu.. n tempat exam kita sama larh

    ReplyDelete

orang cakap cakap

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...