Sunday

Bertambah lagi usia

bismillah..
as salam..
arini 26 mei..kiranya aku dah bertambah usia la..hehe..
Alhamdulillah..
Allah masih pinjamkan aku utk 28tahun ni.. :-)
Alhamdulillah dalam usia dah 28thn ni..aku dah ada famili sendiri, karier yg stabil even kekadang not motivated hahaha.. but still Alhamdulillah aku still syukur dengan rezeki Allah nie... :-)
arini x celebrate bagai pun.. pagi g breakfast kt depan taman ni..minum milo ngan nasik lemak abah beli ja.. hehe..luncheon was lauk pauk kenduri kawin umah kawan abah.. kampung style..so nice..even berpeluh peluh panas terik..Fatimah dah macam mandi dah lencun kepala.. hehe..
petang just hangout or lepaking di tepi laut saja..
so nie ja la my simple celebration..apa pun syukur sebab masih bernafas sbagai hamba Dia.. masih diberi masa untuk bertaubat berubah dan mnjadi insan yg lebih baik..
niat for 28y nie just nqk jadi muslimah yg betol2 islamic..hehe.. first sekali nk labuhkan tudung..cover my aurat for barakah..hehehe..


pagi 26may.. dua beradik mamai lagi tapi akai nak main saja


muka kelat sebab ibu bawak g kenduri panas panas..
Petang 26 may.. my simple celebration <3 td="">



No comments:

Post a Comment

orang cakap cakap

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...