Tuesday

Sayong

haritu kan ke Putrajaya.
singgah kat Kuala Kangsar..
Alhamdulillah sempat solat dekat masjid Ubudiah.
hehe.. teringat tahun2 lepas tolong mak buat asignment tentang masjid Ubudiah..
nanti saya upload gambar2 masjid ye..
ada dalam camera mak.. hehe.

okla.. dah sampai Kuala Kangsar nie sebenarnya sebab mak nak cari tanah liat untuk projek student2 mak.
so kami ke Nazir Classic Craft...
selalu nya kalo ke Kuala Kangsar mesti ke Nazir Craft nya..
sebab harga of cos special..hehe
dan hasil2 abang Nazir lain dari yang lain..
abang Nazir nie rock sikit...
dengan rambut panjang..cakap pun steady ja.. kalo xkenal mesti kata dia kasaq..
padahal baik gila.. hehe..

sempat jugak sambar pasu satu untuk mak mertua..
hehe.. beli satu ja..pastu balik hotel, rasa ralat sebab beli satu sedangkan harga murah gila.. huhu..
terbayang-bayang mak mertua letak kat rumah..kalo ada dua lagi la cantik kan.. huhu
itulah waktu nak beli tu ada sikit perasaan takut kalo beli dua nanti ada orang nak lagi satu, nanti tinggal kat mak satu ja.. perasaan agak kedekut kat situ.. sebab tu beli satu..
Last2 ralat sendiri.. huhuhu..

ok la jom tengok antara gambar2 yang sempat di ambil dengan henset je.. hehe


suami first time ke sini..hehe

cantik kan finishing dia.. haha


ok la.. see ya




love





xoxo

No comments:

Post a Comment

orang cakap cakap

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...