Thursday

Dah Check Out

assalam,

Semalam balik Yan.
Mak soh balik berbuka..
tu la kali pertama tahun nie berbuka dengan famili kat Yan.. huhu..
Dikyang pun dah ada. Baru posa hari pertama. Hari lain tuang sebab dok hosp kena makan ubat. hehe.
Dikyang check out hari Selasa..

Haritu saya discharge kena dalam RM61.00.. ok la kan..
Bil asal dalam RM700++.. alhamdulillah..seb baik hosp kerajaan..kalo swasta?? mau cekik darah nie.. hehe..
oh! saya prefer hosp kerajaan lagi.. xtau kenapa.. memang swasta orang kata much better than hosp kerajaan kan. tapi saya PUAS HATI gila dengan service depa nie. xdak apa yang beza pun kalo dok hosp kerajaan, sakit sama gak bukan berkurang pun. hahaha..
Alhamdulillah.. Mintak2 nanti time bersalin pun layanan macam nie jugak kan.. hehe..

Okla.. berbalik ke tajuk asal, dikyang check out Free of Charge ja..
Ingat kan sebab beliau student yang dedikasi  atau guna maknya GL, rupanya sebab beliau check in atas sebab suspect Denggi..
oo memang kalo suspect Denggi memang free ye masuk hosp? baru ku tahu.. >.<"
Reason? entahla, kalo ikut logic mungkin sebab, bukan salah pesakit tu kena denggi tapi sebab nyamuk tu yang mai gigit.. hahahaha..

 Apa pun, Alhamdulillah, berjimat di situ..


So semalam, sepanjang malam asek kena perli ja dengan Dikyang sebab dok main2 kan dia sebab masuk hosp la, sebab kena cucuk la.. oh! mau seumur hidup nie jadi bahan Dikyang nie.. huhu..

to Dikyang,

xpa la, Kak Ela redha jadi bahan.. tapi ingat, kak ela pun ada bahan utk dikyang jugak yee..hahaha

Idris tecik lagi >.<"



xoxo




love!

No comments:

Post a Comment

orang cakap cakap

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...