Friday

SETAHUN SUDAH~~

alhamdulillah...

arinie kami dah setahun b'sama..
bukan b'sama apa tau... sama2 gaduh, sama2 merajuk, sama2 hepi, sama2 seronok, sama2 bahagia, macam2 la... hehehe...

syukur2 sgt di temukan dgn fazlee...walaupun bukan setahun bercinta..tp setahun dah kenal2.. mula2 dlu kenal2 mcm2 tu ja, sb dah keja 1 tmpat..

sebenarnya, kami xdak tarikh tepat bila declare sbb hubungan tu terus mcm tu ja... alhamdulillah... bahagia nya rasa.. bila ada orang utk kongsi semua nya dgn kita.. bila fazlee memahami diri aku nie.. faham perangai aku mcmna.. kekadang tu aku yang ngada2 lebih, tp dia relaks ja..kekadang tu aku yang emo terlampau, dia kool ja.. kekadang tu aku risau gila, dia ok ja.. entah la.. diri fazlee ni simple sgt2, xkisah pn baju apa aku pakai, asalkan labuh, xketat, xjarang.. dia pn xkisah aku nk FB ka, youtube ka, baca blog sapa2 ka.. dia xkisah pn sbb dia kata dah tu diri aku, dari sebelum aku ngn dia lagi aku dah mcm tu, buat pa dia nk kontrol2 kan.. senang nya hati bila dengan dia.. kekadang tu dia yg selalu pekena aku mcm2 pastu dia bantai gelak sorang2 sbb kena aku mcm2.. dengan kawan2 dia pun dia bagi aku kwn, sembang2, xcemburu sangat.. tp ada batas la dia kata.. di office pn sejak aku b'kawan ngn fazlee ni, dgn kawan2 dia pn dah jadi mcm kwn2 aku.. bahagianya....


i love u fazlee




ari sabtu 19hb lepas, besties aku d office dah kawin, sapa lagi kalo bukan HUSNA... dah bergelar PUAN HUSNA dah sekarang... bahagia nya bila tgk kawan sendiri bahagia kan... layan gambar ja la... hehe




buah hati dgn ayah husna.. depa seronok apa tah.. sampai sengih mcm kerang wangi ja fazlee tu..




buah hati dengan husben hus.. fazlee kata amek berkat.. dia pn nk pakai tengkolok jgk nnti..mesti encem kan..hehe




sama2 amek berkat.. mana tau time kami lak nnti kan.kan.kan.. hehe..nak jgk pakai baju pengantin.. nak make up2.. nak amek2 gambaq.. hehehe



buah hati n geng.. seronok bila tgk diorang mai ramai2...





1 comment:

  1. sweetnya..ritu tengok kak husna bertunang..skg dah kahwin, kejapnya masa berlalu..
    nanti, pejam celik, turn cik kak ela pula...will coming soon..

    ReplyDelete

orang cakap cakap

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...