Monday

SOPHIE : Stock nak jual

Assalam..

Ko tau kan aku ahli SOPHIE PARIS..
nak kata aktif sangat tu xla.. Cuma tiap2 bulan ada la jugak sales rmxxxx kan..
Ada yg barang sendiri..
Ada yg customer order..

Sekarang stock banyak kat aku..
Customer dok wassapp sms bagai pun banyak..
Banyak jugak yang aku da restock cuma lum sampai lg ja.. Hehe..

So far, Alhamdulillah.. Masyuk sangat tu tak la..just dpt untung retail 20% sbb ahli.. And bebaru ni..bulan june dpt bonus 6%.. Tu ja..

La ni makin giat la..
Minggu ni ada kelas make up.. Dpt la ahli 11 ++ rasanya yang baru..kira downline aku la.. Takut aku nk guide orang ni.. Kena jadi leader yg bagus..yg dedikasi kan.. Hehe..

Skrg baru 2 org downline aku.. Ina mmber sekolah..ngan kakak aku sndiri..hehe..
Kakak aku lg giat..dia cikgu..letak ja catalog kt sekolah confirm laku kan.. Hehe..

Ni gambaq stock yg aku nak bg kat dia nk dia p juai kt sekolah dia la.. Hehe..

Hopefully rezeki ni kami pakat2 dapat.. Aku xmau senang sorang.. Biaq ramai kit.. Bagi ekonomi org melayu naik sikit.. Hehe..

Ok bye..

No comments:

Post a Comment

orang cakap cakap

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...