Friday

Sakit Mata Menyerang

assalamualaikum...


dah genap seminggu ye saya kawin..Alhamdulillah..
bahagia nya rasa seminggu nie..walaupun berjauhan dengan en.suami since semalam, i still love u ya! eueww.. gedikss nya bunyi... hehehe..
harini dah masuk office..banyak sungguh keja nie..
ini pun guna internet Mr.A almaklum la, kuli mana ada internet.. so berbaik2 dengan bos baru boleh pinjam internet nak update blog.. hehe..

hari ahad ni majlis bertandang sebelah en.suami tapi mata still merah2 dan ada selaput ka apa tah dalam sekitar mata nie... uh uh uh.. risau nie..
xkan kena pakai reben p kenduri kot.. malu den.. huhuhu

ubat dah titis dah, ubat telan pun dah selamat dah dalam perut..
but still merah2 lagi.. pedih2 yang xtahan tu.. huhuhu..
bila mata pedih2 nie, sakit kepala pun join sekali.. huhu..

Insyaallah moga2 bertambah ok mata nie..
nak pakai contact lense nanti time kenduri..huhu.. (masih teringin walaupun mata dah sakit =.=)

huhu..
ok nanti saya update gambar2 kenduri bertandang dan juga hantaran2 DIY saya ye..

mata masih sakit tapi tetap dengan contact lense huhuhu =.=



xoxo




love!

No comments:

Post a Comment

orang cakap cakap

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...