Friday

Macam2 Dugaan

assalamualaikum...



entry lepas emo ja kan..sejak akhir2 nie yakni sejak2 nak kawin nie asek emo ja  =.= hukhukhuk

ok. sudahlah kau merepek!..
lilis kata sebab pikiaq banyak sangat pastu pikiaq benda kecik jadi besaq..tu yang emo semacam ja tu.. heheee..


Alhamdulillah... arini dah bertambah baik...heee..

lagipun semalam Lilis  update perkembangan isi rumah kami tu..heee...sekarang nie Lilis dah masukkan banyak barang2 dah, lebih ke barang2 dapur la.. macam pinggan mangkuk, periuk belanga, macam tu la.. hampir 60% lengkap dah..Lilis kata tunggu suri rumah dia je belum ada..hikhikhik.. *gelak gatai di situ*

saya bagitau Lilis, kita masukkan barang sikit2 pun xpa..dah cukup dah apa yang dah ada... pelan2 kita top up bagi penuh kan...tapi buat setahun nie, Insyaallah set ruang tamu memang xda la..hahahaha..no reason sebenarnya..saya bincang2 dengan Lilis pastu buat keputusan macam tu la.. heee.. ok kot ek if ada tetamu datang pakat2 bersila la depan tv tu (tv pun lum ada..if ada nak bagi hadiah dialu-alukan..heee)..pastu meja makan memang confirm dah Japanese style..pakat2 dok bersila jugak ye..heeee

sebenarnya kalo bercerita tentang rumah ja mesti hati ni bergedik riang *bahasa* =)
xtau la kenapa tapi tu la kenyataan..xsabar sebenarnya nak menyusun atur barang2, kemas barang2 rumah sendiri, nak dok dalam umah sendiri..heee >.<

Lilis ada ajak saya g kedai barang dapur, kedai perabot, sebab nak masukkan barang lagi tapi saya makin kesian dengan Lilis sebab semua daripada beliau..hukhukhuk..sedangkan lepas kawin pun kena guna RM jugak kan..huuhuu..bila saya bagitau Lilis macam tu, beliau cakap dah tanggungjawab.. terharu sungguh..ermmm..



Insyaallah jika ada rezeki makin terisi la rumah ku chomel tu >.<


xoxo



3 comments:

  1. da selamat ijab kabul nt, murah rezeki. insyaAllah. janji jgn mgeluh k. doa slalu utk korg berdua ( :

    ReplyDelete
  2. kak ela n abg lilis...4 perkra yg ku nantikan wat masa skrg hehe...
    -ijab dan qabul both of u...
    -kenduri n kalian naik pelamin...
    -nak pi ziarah umah ala2 japanese non tv show tu...
    -makan masakan kak ela.nyum2...hehe
    moga Allah permudahahkan semua n kurniakan kebahagiaan wat psgan 'the lilis' ini...

    ReplyDelete
  3. insyaallah ayu..
    di alu-alukan nak datang ziarah..hehehe

    ReplyDelete

orang cakap cakap

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...