Tuesday

3 hari lagi

dag dig dug

oh oh oh!

macam lagu dangdut dah nie.. hehe..
bahagia nya rasa sebab arini dah start cuti.. yabedabeduuuuuu!
sudah haku tinggal kan budget 2012 serta segala macam kerja di belakang.. kena orang len buat jugak la ek..ni x tiap2 hari bergayut tepon saja, kerja tarak mau buat..mana boleh..gaji beze ciput saja..tapi tanggungjawab tarak..haha..

oh oh oh! sudah melalut.. hehe

dah mula cuti nie, bermacam bagai kerja kena selesai kan...
lagi 3 hari nie..3 hari ok..3 hari..TIGA hari...
huhukhuk =.= harus diulang berkali-kali agar diri sendiri tangkas menyiapkan semua benda..

cerita viel saya sudah selesai untuk majlis kenduri both side..yakni cream dan biru..
cream saya DIY sendiri..biru pun plan nak DIY tapi my sis in law a.k.a pengantin jugak dah tolong beli viel rm45.00 yang dah siap..oh senang cerita..hahaha...tapi untuk nikah belum selesai..kedai jait tepi xbukak2 lagi... ah!mau mengamuk kemarin sambil dok tekan brake kat traffic lite sambil mata tengok sisi kedai xbukak.. oh panas nya  heee..

 xsabar nya sebab nak make-up, nak berphotogedik puas-puas, nak jumpa kawan2..
Insyaallah...


 my future..my destiny








xoxo




love!


1 comment:

orang cakap cakap

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...