Tuesday

10 hari lagi

assalamualaikum...


rasa macam bersalah ja kat blog nie..sebab sejak2 counting day nie dah semakin biarkan blog nie bersawang-sawang uhuk-uhuk sudah terbatuk sebab sawang banyak nie.. >.<

10 hari lagi..Insyaallah akan bertukar status.. moga2 semua berjalan seperti yang dirancang dan dalam keadaan yang diredhai...

2 3 hari ni balik dari keja terus packing cenderahati yang nak bagi kat tetamu..ada macam2 jenis..kira sapa mai awai dapat lain mai lewat dapat lain la jawabnya..hehe..apa boleh buat semua berkenan dihati..jadi rembat saja saya nie..hehehe..weee weee nak bergediks sekejap.."baju kawin dah siap untuk 3 pasang, siap dengan belt lagi" boleh kecewi macam tu? ampun ya.. kecewi nak jadi pengantin.. heeehee..

xsabarnya nak pakai lawa2, berphotogedik puas2, make up2, jumpa kawan2 lama dan baru, sedara mara, jiran tetangga, semua laa...



ok la..just quick update!




ps: puan husna dah bersalin "Hayfa Adhwa Syifa"



love u all!~~







No comments:

Post a Comment

orang cakap cakap

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...