Tuesday

Salah Bantal

Assalamualaikum..




dah 2 hari dah sakit tengkuk or orang kata salah bantal..atau dalam erti kata lain kedudukan tidoq salah.. ya ka? rasa macam betoi dah tapi xtau la time tengah dok tidoq tu mana sedaq.. hehe..rasanya 2 hari lemas macam resah ja time tidoq.. en.suami la kata.. maybe mimpi yang bukan2 kot pastu kedudukan tidoq pun dah tersalah.. "Salah Bantal" ~ alih2 bantal jugak salah kan.. hehe..

kali nie sakit tengkuk tarik sekali dengan kepala jadinya sakit kepala tengkuk.. hehe..nak pusing kanan sakit nak pusing kiri pun sakit.. huhu..abah ada pesan soh jemoq bantai kat luaq, dah jemoq tapi xdak kesan pun.. hehe..

jom tengok cara2 rawatan dari sudut pandangan Islam.. senang ja rupanya.. yang penting ikhtiar dan doa la ye.. saya copyright dari blog kengkawan jugak.. hehe..

1-Baca Bismillah….
2-Selawat ke atas Nabi Muhammad saw 3x
3-tepuk bantal yg diguna tadi 3x
4-tidur @ baring semula walau seminit
5-Insyaallah akan pulih.

Jom kita cuba... Insyaallah akan ok pas nie kan.. Jangan jadi macam kucing di bawah nie sudah la.. hehe..






bye bye





xoxo



No comments:

Post a Comment

orang cakap cakap

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...