Friday

Macam macam hal !

assalamualaikum...


dekat seminggu dah x bercerita di sini kan..
huhu.. lately kurang sihat dari segi emosi dan fizikal..

hehe.. lately berjalan dah macam peguin dah.. tersenget2 sebab sakit oraaattt...huhuu..
muntah2 pun dah makin kerap dah.. huuhuuhuu..

seminggu nie mak mentua stay sekali so seronok sikit la.. sebab xsunyi dah malam kalo en.suami g main badminton or OT ke..hehe.. kekadang mak ajar ngaji..perbetol tajwid kat mana2 yang silap.. hehehe..

dari segi emosi mesti la sebab kerja kan.. tapi xleh luahkan kat sini... di blog satu lagi boleh la.. hehehe..
sebab ada mata2 yang selalu intai2.. sebab tu create another blog... hehe...

ok la... nanti saya cerita lagi ye...













mode : tengah tension dengan si polan si polan terus down!!!!...


bye bye

1 comment:

  1. Apa apa pun banyakkan sabar dan bersyukur agar darah terus manis dan jaga kesihatan. Untung ada mak mertua yg sudi ajar tajwid.

    ReplyDelete

orang cakap cakap

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...