Sunday

2 minggu yang hebat

Assalamualaikum..



dah 2 minggu dah? xsangka sungguh kan..
lilis kata dah 2 bulan dah... hehehe..
sepanjang dua minggu nie macam2 aih jadi..macam2 berlaku..ada yang seronok, yang sedih merobek hati mahupun yang geram..

perasaan sekarang? macam x pecaya..dah 2 minggu rupanya jadi tunang orang.. bulan 12 nie dah nak jadi bini orang dah.. hish hish.. jauh lagi tu.. hehehe..macam2 benda boleh uji lagi kan..mintak simpang la kan..nak yang baik2 ja.. hehehe..insyaallah dengan izinNya.. hehehe



 
ok la..biaq sat edisi kecewi x habis tu.. hehe.. saya ada tanya lilis bila nak p memancing lagi.. nak ikut.. seronok nak tgk telatah orang pakat2 tunggu ikan.. hehee..tapi panas tu yang xtahan tu.. hehe..first and last tgk dia mengai tahun lepas ja kat jitra tu..tp seronok jgk.. hehehe..



ok la buku.. saya nak iron baju dan bersiap sedia utk keja esok nie..
saya sayang buku tau...walaupun awal2 dulu bersawang ja kan...tapi dengan kehadiran stalkers/silent readers yang buat buku jadi popular...sampai ada yang request soh tukaq address buku..mana boleh kan..









xoxo






peace!


No comments:

Post a Comment

orang cakap cakap

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...