Saturday

Semangat

aishh..arini tekad buat baju baru lagi utk buku ni..hoyeiii...ceh!mcm semangat ja kan..padahal pemalas nk update blog...

T____________T

nk cerita cikit ni...
sepanjang puasa ni da jarang jumpa fazlee, kekdg tu smpai 3 ari x tgk dia.. padahal keja 1 tmpat... ya la.. abeh keja koi 5 terus balik umah... hehe... ramadhan kena hormat... kalo jmpa pn ada dlm 5 min, tu pn time nak punch kad...
hehe.. baget ok la xjumpa tu..


sebelum posa, fazlee balik awai, mai time posa ni, balik lambat dr aku, baru dia tau...hehe.. lgpun skrg da mula jadual keja 7 ari utk service centre.. tu yang fazlee kena balik lewat tu sbb da cuti 2 ari..seblum ni cuti pn 1 1/2 ari ja..padan muka dia.. hikhikhik....heheh...


aku pn sejak2 posa ni slalu masuk lewat, kekdg tu da lewat 15 min baru smpai office.. pekerja yang pemalas betul ni~~hukhukhuk.....tp mai time balik, lg 5 min nk balik da start beratur kat tmpat punch tu tgu koi 5.. hehe...


kt office buat apa ja skrg, training da x bnyk... kekdg ada keja pn x buat..hehe.. apa aku buat? haaa...apa lagi...men game la... ngn husna... game apa? Burger Shop la.. gila addict sungguh game ni.. hehe..kekdg tu nek bising sbb men game ni..gila seronok..




husna tgh men burger


///



xoxo

No comments:

Post a Comment

orang cakap cakap

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...