Sunday

Selepas 5 Bulan


arini selepas 5 bulan since amek final paper IFM aku da tunaikan apa yg aku nazar kan...

time tu gila kusut, gila letih dan gila penat... aku pun nazar la.. abeh ja paper ni aku nk gunting rambut yang panjang bak rapunzel terencat ni...


pass ka fail ka, aku tetap nk gunting rambut..

di sebabkan masalah2 berbangkit yang timbul, masalah peribadi yang tenggelam timbul, baru arini aku realisasikan nazar aku tu..(gila ayat!!~~) hakhakhak...



rasa puas sungguh... ringgan nya kepala.. seronoknya xyah cakap la.. mcm mau bgtau 1 taman aku da potong rambut.. hakhakhak..






sedapnya kalo dpt mkn d chennai lagi..nyummi~~!

No comments:

Post a Comment

orang cakap cakap

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...