Wednesday

Berat naik pun kena jugak?

Bismillah..


sepatutnya arini ada check up kat KD Batu 3..
tapi dah p kemarin sebab misi tepon soh p ari selasa.. huhu..
hehe.. pagi pagi dah telan Iberet sebijik dulu..
mengharap HB akan naik mencanak kan..
lagipun dah start makan dekat seminggu sejak balik check up dengan doc aritu kan..
hehe..

awal awal dah terpacak depan klinik..
7.15 ok sampai..huhu..
heng sensorang.. dah la sunyi sepi kan.. hehe..
dalam kol 7.50 baru misi mai bukak pintu bagai..
saya terus p kencing dulu la..
nanti lantai x basah sangat kalo awai awai..
lewat sikit satg mesti orang len dah guna dulu toilet tu..
jadi basah lencun lantai tu..
xtau depa buat pa..
simbah ayaq ka apa ke lantai tu.. huhu

pastu misi dah panggil dah..
jadi orang first lagi.. hehe..
check BP ok 110/70..
pastu check berat 72.6kg..
wow! naik dengan cemerlang kan +.+"
naik 2.2kg.. terus jadi merah kat situ..
misi kata kena control makan sikit..
naik ratus gram ok..ni naik berkilo.. hehe..
pastu check HB still merah lagi 9.0.. huhu
bagitau misi dah makan Iberet awat x naik pun HB..
dah la Iberet tu busuk.. hukhukhuk..

pastu misi cakap start minggu nie kena g klinik setiap minggu.
sebab nya..
berat naik 2 kg lebih!
ooo naik berat pun xboleh ka..?
pelikkan.. ermm.
sebelum ni asek turun berat, suruh makan banyak..
dah naik suruh kurang makan pulokks..
huhu.. x faham..
tapi follow instruction ja la..
beliau lebih tahu kan.. hehe..

kena p klinik start esok, Khamis untuk check BP
sebabnya..
berat naik laaaa..
huhu.. dah la suami susah sikit nak keluaq dari office selalu kan..
kena isi gate pass la..
kena clock in dulu la..
procedure procedure kan..
ermm follow ja la kan.. hehe..

oh! berita gembira..
perabot perabot aritu dah sampai..
sengih sampai ke telinga..
hehehe.. T________________T"
bahagia walaupun dapat perabot.. haha



alhamdulillah..
bahagia dalam sekecil kecil perkara.. hehe







xoxo


love!






No comments:

Post a Comment

orang cakap cakap

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...