Friday

Dah Ogos dah..

Assalamualaikum...

sihat? wah! tanya sapa pun aku xtau.. hehe..
sekarang dah masuk Ogos kan.. kan..
Puasa penuh x tahun nie? oh! kalo tanya tuan punya blog, ermmm.. baru tinggal 2 hari.. hikhikhik..
aim nak posa penuh tapi nak buat cam na kan...
kita merancang, Allah tentukan.. hehee..

hari pertama posa dah tuang dah sebab check in hosp kan..
nak kena makan ubat lagi..pastu nurse cakap maybe nak buat VE..
xkan nak posa kan..setakat makan ubat boleh skip, nurse xtau.. hehe..
tengok2 xdak pun VE.. hehee..

Rabu lepas tuang lagi sehari.. T__T
maunya x...
dari berbuka hari Selasa tu, dah cerry-berry dah..
huhuhu...sampai ke lepas Soq still cerry-berry.. badan dah lemah.. huhu
mintak suami antaq g klinik, tapi xdapat nak amek time off lak sebab suami dah MC sehari sebelum..
sebab cerry-berry gak..huhu..
pagi Rabu tu, dah letih berkerja dalam toilet..akhirnya suami soh kol abah mintak tolong bawak g klinik..
kebetulan waktu kol abah tu, abah memang kat Gurun dah..
seronok rasa.. hehe..
so abah bawak g klinik..kat klinik, doc cakap mungkin sebab dok makan beli kat bazar kot.. hehe.
macam tau tau ja doc tu..hehe..
so beliau bagi ubat dan MC..
balik Yan sebab abah risau dok sensorang kat Gurun..
elok sampai umah, makan nasik sikit..abah perangat lauk asam pedas..
oh! sedap gak.. hehee..
dah makan nasik, makan ubat lak..
xlama pas tu..dah lali lali dah..
abah soh tidoq ja sebab ubat tu bagi rehat kot..
apa lagi..tidoq sampai kol 3.. hehe..
sedaq sedaq abah gerak soh solat zohor dulu.. hehe.
pastu makan nasik lagi.. hehe..

Mak balik umah dalam kol 4 mcm tu tengok saya ada..
terus membebel la sebab dok beli lauk pauk kat luaq.. huhu..
mak kata, susah susah balik Yan ja la makan.. huhuhu..
Dilemma i tau.. huhuhu >.<"

Alhamdulillah jugak sekarang keja di office dah berkurang..
so dapat la mengaji sikit, dengaq orang mengaji..dapat belajaq tajwid lagi..
hehe.. dah ada masa terluang kan..dari membazir tak tentu pasal, baik cari keuntungan sikit kan.. hehe
Mak n MIL pun pesan, tambahan tengah preggy nie kena banyak mengaji..
tu yang sekarang, xlepas telinga nie dengan earphone..dengaq orang mengaji..
dari situ boleh perbetoi sikit yang mana silap silap kan.. >.<


Perasaan sekarang, Alhamdulillah Happy jee... :)


Emosi tu ada la..tapi dengan suami ja selalu.. ngan orang len ok ja.. hehehe..


ni raya tahun lepas..tahun nie tambah lagi sorang kan.. si suami la..
tapi first raya maybe kat Pedu.. petang baru balik yan.. huhuhu..




xoxo




love!

No comments:

Post a Comment

orang cakap cakap

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...