Saturday

Bila Tiada SMS atau Kol seperti selalu






hishhish..geram sungguh semalam dengan encek tunang nie..
kita sms dia 2 3 kali semalam..xreply2.. bila kita kol, kelam kabut nak tengok  maharaja lawak..padahai lagi 15 minit nak start.. tnya awat xreply, dia kata xdan..alasan xleh terima langsung..xkan nak reply yang xsampai 2 minit tu pun xdan...last cakap kat dia pasni kalo rasa teringin nak sms or kol, sms la, kol la..saya xmau sms or kol dah.. huhu.. padah mulut badan binasa orang kata, padan muka sendiri, semalam nak tidoq pun xleh...sebab dah selalu sangat sebelum tidoq bersembangberborak dengan dia... padan muka aku.. huhuhu..
arini dia dah janji nak mai umah sebab nak p kutip dan kait manggis tapi dia pun merajuk..xmai pun.. suka hati la.. xdak kuasa nak melayan... JK (jiwa kacau) sendiri la.. huhuhu...tapi puas hati..huhu

macamna nie.. bertunang dah..tapi p gaduh2 lak kan.. huhuhu.
geram sungguh kat dia... huhuhuu








**xdak mood + tension gila**








No comments:

Post a Comment

orang cakap cakap

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...