Friday

@ 22 Minggu

As salam,


Dah masuk minggu ke 22.. makin hari makin terasa pergerakkan baby.. kekadang tu bagitau suami jugak, tapi bila suami letak tangan, terus baby diam..hehehe.. baby malu kot kat abah dia kan.. :p

Alhamdulillah, dah masuk 5 bulan nie, badan macam sihat sikit.. xmacam sebelum ni asek letih ja, kalo kat office asek p tidoq kat surau ja..kekadang tu terlelap kat meja kerja sendiri.. hehe..so far, Alhamdulillah, nak tidoq tu dah makin kurang, jarang dah sekarang..kekadang tu time nak solat ja, baring2 sat sementara nak solat, sebab lenguh belakang..kalo nak terlelap tu x dah la kot rasanya..hopefully la kan.. hehehe..

sekarang pun makan pun dah lalu.. kalo masak sendiri pun dah selera nak makan.. hehe.. suami pun dah boleh senyum dah bila tengok saya makan.. heheheee...rasanya berat pun makin bertambah, sebab rasa macam lenguh2 kaki bila berdiri lelama time masak or sidai kain.. hehe

sekarang jugak, kaki selalu krem.. kekadang tu time tidoq la, tetiba terjaga sebab kena tarik mengkarung.. mangsa keadaan selalu nya si suami la, kena bangun, dan picit2 kaki, pastu baru sambung tidoq..hehe.. nak lepak2 depan tv pun kena lapik tilam dulu dah, kalo sebelum nie atas karpet pun jadi kan.. sekarang sebab dah mula sakit pinggang, kena la lapik2 toto atau tilam.. hehe..

ok la.. see ya!



Idris waktu kecik lagi di UUM hehee


xoxo

love!


No comments:

Post a Comment

orang cakap cakap

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...