Wednesday

sesungguhnya






aishh... berhabuk-habuk dah buku aku nie.. xsempat nk mengupdate dlm ni.. nak kata busy sgt tu xla.. cuma mood tu dah kurang dah... ikutkan plan nak bagi setiap bulan at least ada 10 post..tp october dah pergi dgn beberapa ja post yang sempat... hehee

as per prevoius post, BB da balik rumah after 2 week dok dlm balang.. waktu balik cuma 1.86kg mcm tu ja.. kecik sungguh.. nak pegang pn aku xberani... kalau tgk time abah a.k.a. tokwan nak bagi mandi, dah macam ayam togel pas cabut bulu tu.. punya la kering..

nama pun abah dah g daftar dah,..yang bestnya nama ayah xdak... tu yang paling seronoknya... hahaha...

sekarang ni xyah susah2 nk pasang alarm bangun subuh sbb setiap subuh ja mesti BB dah tolong kejutkan.. bagus kan... pas dah siap2 p keja mesti kena p cium2 BB dlu.. balik keja pun mesti gomel2 BB smpai dia nangis2 sbb umi dia xkesah kan.kan.kan... hahaha


skrg ni aku dah berani nk pegang2, dukung2... part paling best bila BB tidoq atas badan la.. rasa mcm syok ja.. BB pn mcm seronok ja boleh dgr bunyi jantung kan.kan..


arini da cukup 40 ari dah BB.. sampai saat ni dr bulan2 awal kakten pregnant aritu, xdak langsung khabar dr pihak ayah BB ni... tnya khabar pn x... huhu!!~~ jgn harap aku nk bagi dia peluk cium BB ni.. huhuu

apa pun yang penting, BB ni mai dri perut kakten... nama pn ADI ke-6 kan kan... hehehe..







//////










xoxo

2 comments:

  1. sorry kalau menyibuk sikit..
    if akak x kisah nak share knp ya dgn fmly abah bb ni?

    ReplyDelete
  2. dia ada masalah kendiri sikit..hehehe

    ReplyDelete

orang cakap cakap

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...