Tuesday

Panggilan telefon yang di tunggu

panjangkan tajuk.hehe..
setiap mlm mesti dah mcm aktiviti wajib dah. mesti fazlee kol. hehe ;p
so kena tunggu la. kekadang tu after dia repair keta, mengai ikan, futsal or tgk liverpool kecundang. hehe..
if dah terlalu lewat mesti dia akan msge dlu pesan soh tidoq dlu or dia kol siap2. sbb dia tau aku mesti tidoq nya kalo dah lepas jam 11.. kekadang tu mata xleh tidoq lagi, tgk tv la. hehe..
tp malam td.. dr kol 9 kita msge dia. xreply "______"
tunggu lagi. kol 10 antar msge lagi. xreply jgk '_______'
kol 11 msge lagi, xreply jgk :(
mana dia pegi.. time ni dah pk mcm2 dah. dia xmau kita la, dia marah kita la. emo mcm2 la..
pastu kuatkan diri, kol ja la.. lama nya dering.. napa x pick up..
mcm dah ujung2 dering tu.. baru dgr dia ckp..
rupa2 nya....

.....

.....

.....

tidoqqq

;p


terus senyum kambing..
fikir mcm2 yg teruk rupanya dia tidoq ja..
mmg pompuan mcm ni kot ek.. dia lmbt reply or pick up phone mula la pk yg bukan2, padahal dia tgh mandi ka, tgh repair keta ka.. heheeheee



sungguh emo di kala itu..




ermmm....






xoxo

No comments:

Post a Comment

orang cakap cakap

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...