Friday

ke-happy-an

kemarin kt office aku update ngn kakten mcmna ngn baby,boleh balik ka x..sbb da xsabaq nk tgk adi ke-6..hehe**
baby da 1.86kg dah tp sbb doc masuk lmbt utk check,jadi lmbt la boleh balik..huhu..
Dlm koi 5.30 mcm tu,tgh2 aku sedih ja,abah koi bgtau yg k'ten ckp da boleh balik..terus mood pn tukaq dr sedih2 jadi hepi gila..*hehe*..
Abeh ja office hour,jumpa ngn fazlee jap,topup kasih syg,wlupun dia kelabu asap ja skrg sbb turun bendang tgkap ikan haruan utk k'ten..syg sgt kt dia sbb ingt kt k'ten jgk..hehe..
Smpai ja umah,dikyang siap nk ajak p pasar malam,pastu abah bgtau yg nk p amek k'ten ngn adi ke-6,apa lg dia,melompat la seronok,terus p mandi,sedangkan selama ni liat sungguh nk p mandi..hehe**..kami b'tolak dr umah koi 7,smpai hosp koi 8..terus cr k'ten amek surat amek ubat,solat maghrib,byar bil,pastu tiba la masa utk jmpa ngn adi ke-6..
Allahuakhbar!...keciknya dia,comel sgt..mcm k'ten versi kecik..sgt teruja time tu..hehe..dlm keta smpai ke umah dlm koi 11 lebih,dok agah2,kiss2 dia ja..seronok..



Syukur sgt2 sbb d kurniakn baby ni...


,,,,



xoxo

1 comment:

  1. tahniah semua...moga baby kecil membawa 1001 keberkatan dlm keluarga kak aten..

    ReplyDelete

orang cakap cakap

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...