Tuesday

Jom Join SOPHIE PARIS !!

As salam,


Jom join SOPHIE PARIS Malaysia!!

daftar keahlian cuma RM15.00.. dan jangan pandang rendah dengan RM15.00 tu sebab beribu ribu RM lagi akan kita dapat bila kita berbisness dan menggunakan product SOPHIE..

jom la.. RM15 je..

once dah daftar kita akan dapat starter kit..


antara keistimewaan once kita join SOPHIE nie :-
1) daftar ahli cuma RM15 seumur hidup.. xda nya nak renew renew..
2) dapat diskaun ahli 20%.. contoh beg A harga dia RM100.. customer bayar RM100 tp kita cuma bayar kat SOPHIE RM80.00 saja sebab dah tolak discount 20%.. tu dia untung kita.. xkan xmau kan.. hehe
3) once kita ajak kawan kawan join, kita akan dapat bonus..



kalo berminat / nak tanya apa just wassapp / sms  @ 019-2699635

In shaa Allah, kita sama sama leh generate income..

No comments:

Post a Comment

orang cakap cakap

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...