Wednesday

Contest Baby Ceria by http://barangbabymurah.blogspot.com


Bismillah..



As salam guysss!! harusla arini ceria..hehe

pagi pagi check blog, tengok tengok Safiyyah buat Contest Baby Ceria...
of cos la ibu nak join kan untuk Fatimah.. hehee..lagipun ibu dah dua tiga kali membeli dekat Safiyyah nie..romper romper Fatimah semua beli dari dia..servis memang terbaik.. barang kualiti.. so ibu hepi je.. hehehe

see see banner kat atas tu.. comel kan Adelia tu.. mau cubit pipi dia.. hehe..

syarat syarat simple dimple je..

Jom kita join!!

syarat ni untuk join ikut blog ye :-

1. Jika anda nak join melalui entry blog,  anda harus letak title entry :: contest baby ceria by http://barangbabymurah.blogspot.com


2. Anda harus masukkan gambar banner contest. (gambaq Adelia di atas ye)

3. Masukkan juga gambar anak anda dalam mood ceria.


4. Anda perlu menulis di bawah gambar tersebut :- " mari membeli barang baby dengan harga borong,minimum 1barang di blog http://barangbabymurah.blogspot.com"


5. Anda juga harus menulis hadiah yang anda nak jika anda dipilih sebagai pemenang.

List hadiah yang ditawarkan kepada anda jika anda menang(pilih salah satu sahaja).

1.rocker fishes price newborn to todder(biru).
2. Trunki bag (pink,merah,purple,kuning,biru)
3. Ergo carrier (hitam,pink,grey,hijau,biru)
4.toys storage(pooh,cars,princess)
5.playmat mothercare(pink, lion)
6.toilet train toddler
7.elc purple with hanging toys

6. Submit kepada Safiyyah entry tersebut dengan meninggalkan link entry anda pada ruang komen.


7. Sama ada join melalui facebook atau blog,anda jangan lupa untuk letak nama penuh anda dan nama baby anda.

ok la.. pilih punya pilih.. ibu pilih la gambaq bawah nie.....

In shaa Allah, kalo ada rezeki ada la kan nak dapat satu hadiah kan.. hehehe..

so ini la dia puteri ibu, FATIMAH ADILIA MOHAMAD FADZELI


FATIMAH ADILIA MOHAMAD FADZELI
mari membeli barang baby dengan harga borong,minimum 1barang 
http://barangbabymurah.blogspot.com

kenapa pilih gambaq nie?

haa, mai ni nak habaq... first sekali sebab dalam gambaq tu Fatimah pakai romper beli dekat Safiyyah la.. (bodek sikit boleh kot nooo.. heee)... :)
pastu Fatimah ceria je dalam gambaq nie.. excited nak p berjalan kot... waktu ni kat penang airport nak p Sarawak aritu..

so kalo rezeki Fatimah dalam contest nie.. ibu nak ERGO CARIER kaler HIJAU boleh dak.. hehehe..

In Shaa Allah, kalo ada rezeki ada la.. hehe..

Ni nama penuh ibu : Isfatehah Adi Ahmad
Ni nama penuh baby : Fatimah Adilia Mohamad Fadzeli


bye... xoxo





No comments:

Post a Comment

orang cakap cakap

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...