Wednesday

Kepadamu...



Oh Puan Husna,


rindu Hus di kala ini.. huhuhu
 (-.-")

perasaan Jiwa Kacau menyerang lagi... huhu.. xseronok...

puasa kali ni akan ke KL utk seminggu..ada interco.. hus ingat x kita p taun lepas.. hehe.. taun nie depa buat time posa lak..seminggu lak tu.. huhu.. tapi if u r there wit me, it much better kan kan kan...
tapi saya faham.. ermmmm..ingat x dulu kita p kl macam na?ingat x kita sesat nak cari hotel? ingat x kita p makan ayam penyet tu?ingat x waktu balik tu kita dok tahan nak terkucil..hehehehe...
mungkin bagi orang len, apa yg is rasa ni kecik tapi bagi is...
*bahagia itu dalam sekecil2 perkara*





macam is cakap waktu last day hus aritu la..sapa pun yang ganti hus xkan sama, sebab is tau, xdak orang leh ganti tempat hus tu dalam hati is ni.. *mcm bercinta lak kan.. hehe* sejak kebelakangan nie semakin rindu, buat apa pun asek teringat ja apa yang kita selalu buat, time ada keja ka, xdak keja ka, time dok saja2 ka, time banyak keja sungguh2 ka, time tgk movie time breakfast ka, time men game ka, time buat report ka...semua la.. hukhukhuk..
.
sekarang ni bila tanggungjawab dah bertambah lagi la is ingat kat hus..sebab is tau hus akan ada disebelah is..bagi sokongan, bagi semangat..walaupun hus just dok kat sebelah ja, tapi tu tetap buat is ada semangat nak buat keja walaupun bertimbun-timbun..

entahla hus, semua tu dlu kan..hidup nie kena di teruskan kan kan.. mungkin semua ni dugaan.. kekadang bila dok pikir2, sakit kepala pun mai dah, tension nya la sebab tau banyak benda nak kena buat tapi x terbuat...kekadang tu xlarat sangat dah, terus teringat kat hus sebab is tau hus selalu ada dengan is time serabut macam tu kan...
Kekadang tu letih sangat2..walaupun bukan nya kena p cari kayu tengah hutan ka, kena berdiri 7-8 jam sehari ka, tapi letih guna otak orang kata kan.. ermmmm...

terima kasih sebab hadir dalam hidup is nie...

Is teringat sangat kat Hus sekarang nie... huhuhuhu...






xoxo





;p





4 comments:

  1. huhuhu....husna pon ingat kat is...
    husna ingat suma kenangan kat KL tu....
    kenangan yg x leh lupa wooo....
    walaupon benda tu kecik ja, tp ingat sampai bila2......
    paling husna ingat, kalo husna boring sangat tempat is la jd sasaran...
    sasaran men game....hahahaha

    ReplyDelete
  2. bila baca apa yg is tulis nie...
    cdih plak husna...
    mcm ayat ygis tulis, masa husna nak tinggalkan NKA tu...
    huhuhuhuhuhuhuhuhuhuhu.........

    ReplyDelete
  3. tau xpa...
    is cuma makin rasa sedih bila is keja banyak sangat2..sbb kalo dulu mesti hus mai tolong2 is jgk sikit2 pun..sekarang xdak macam tu.. huhuhu.. entahla..nak bagitau pun satg takut ada orang kecik hati lak kan..huhuhu..
    bila en azrul nk benti lak nie..makin rasa beban lak kan.. huhuhuhuhu...

    ReplyDelete
  4. nak wat camana kan....
    sabaq ja la...
    awai bulan ja jd camnie...
    tgh bulan dah boleh relaks....
    dugaan....hahaha

    ReplyDelete

orang cakap cakap

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...