Thursday

Jamuan Hari Raya 2014

assalamualaikum


haa rini nak cerita pasai hari raya lagi..
kali ni jamuan hari raya di office..
macam selalu..time ramadhan dah meeting..
bersemangat semua..hahaha

kami kan cuti seminggu..
jadi masuk keja har isnin 4hb tu tak da mood keja lagi..
jadi banyak habiskan masa set up untuk jamuan ni ha..
jamuan buat 8hb..hari jumaat malam..

Lemang gotong royong buat sendiri..
makanan geng F&B masakkan..
ada kambing grill.. suami aku memang makan kambing tu ja malam tu..hehe

jadi.. tengok gambaq dah la..hehe











ni gambaq malam jamuan tu..
tapi ada sekeping ni ja..
yang lain dalam office nya camera.. aku tak copy lagi..hehe


No comments:

Post a Comment

orang cakap cakap

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...