Friday

Fatimah :: Seronok nek troli

Bismillah


penah sekali tu, kitorang dari Pedu terus ke Alor Setar..
saja ja.. just nak jalan2 ja.. lagipun dah weekdays selalu busy dgn keja memasing kan..
tinggai ari Ahad ja nak jenjalan pun sebab suami ku Sabtu pun keja.. huhuhu..

waktu sampai kat Aloq Setaq tu dah maghrib..
so plan solat kat Tesco ja la..senang.. lagipun selesa dan boleh window shopping.. hehe..

alih alih dah parking semua, stroller mana bawak.. huhu..
tengok tengok ada troli yang ada tempat baby tu..
hehehe.. seronok ibu tengok.. hehe..

waktu letak Fatimah kat situ, 
muka terus sengih2.. hehe
dasar macam Idris suka p tesco hahaha!

Abah dok boh tali pinggang, Fatimah dah excited


tengok tu muka terus sengih >.<
pas dah solat semua kitorang nak jejalan dalam tesco nie..
window shopping..
tapi dah kol 8 lebih dah..
mek nie xmau dok sangat dah atas troli nie..
sat sat kena dukung..
letak balik, melalak..
dukung balik, sengih..
letak balik melalak..

last sekali senang cerita,
terus angkat kaki la..
masuk keta sumbat susu,
terus tidoq..
hahaha..

muka ketat.. mengantok

 apa usya usya!!
muka ketat yakni lagi garang.. hahaha..

muka tension tunggu abah shopping

No comments:

Post a Comment

orang cakap cakap

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...