Friday

Bercuti di Tanah Tinggi

arini pas abeh UAT akan stay di umah biras saya la.. sebab kitorang sefamili akan ke Tanah Tinggi..bestnya kan..xsabar lak rasanya.. hehe..

mula2 plan aritu suami xmau pegi sebab sekarang diorang dok ligan Ot yang banyak kan.. tapi dah mak pujuk2, kak ipaq pujuk2, akhirnya cair jugak suami saya nie.. hehe..

nasib baik mai KL rabu lepas bawak baju banyak2 siap2.. sebab pas balik dari Tanah Tinggi nie, kena teruskan kerja UAT nie di KL lagi.. sepatutnya arini dah balik ke Gurun, dan Selasa ni travel semula..so berjimat dah sikit kat sini kan..sebab terus stay kat KL ja dulu.. hehehe..

apa pun, dapat jumpa suami nanti.. hehe.. xsabarnya...rindu sangat2 sebenarnya.. hehe..




xoxo



love

No comments:

Post a Comment

orang cakap cakap

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...