Thursday

Alhamdulillah

assalamualaikum...



xmau dah emo emo ye isfa!
nanti effect kat baby.. hehehe

alhamdulillah... sekarang dah 5 minggu 6 ari dah preggy... hehee..

aritu Cik P datang lewat 10 hari... dengan keadaan badan x berapa sihat..selsema dekat seminggu xbaik2..terus g klinik... Klinik Sanan, di Guar Chempedak..

elok masuk jumpa doc ja, terus doc kata "u mesti pregnant, p check urine".. oit! pandai nya tilik doc nie... hehehe..pastu terus la p jumpa nurse a.k.a hazirah adik ku sayang tu... pastu dia titis kat tempat urine test tu..nampak 2 line... hehehe... waktu tu xtau nak gambarkan betapa bersyukur nya dengan rezeki x putus2 Allah turunkan kat saya dengan suami sejak2 kawin nie...

masuk bilik doc semula, doc cakap, "i tengok muka u pun, i tau u pregnant lagipun badan u nampak chubby sikit" hehehe.. actually, klinik nie memang dah slalu saya pegi.. dari kecik sampai besaq ni ha... hehe..

pastu doc pesan macam2 la...time tu speechless dah.. dok menitiskan air mata ja... xtau nak gambarkan macam na.. time nikah aritu pun x nangis macam tu pun... hehe.. (".")

tapi waktu nak keluar dari klinik, tertinggal urine test nya alat tu... so hazirah kata dah buang.. huhuhu..

so bila dalam kereta nak balik Kuala Nerang, terus kol abah...xleh nak cakap macam na sebak nya hati nie... hehe..kol kakten pun sama... sebak sungguh... hehehe...



Alhamdulillah... bersyukur sangat2 dengan rezeki nie...

No comments:

Post a Comment

orang cakap cakap

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...