Tuesday

Review : Outdoor Session

assalamualaikum...


ok la..arini saya akan review few pics from outdoor session...sebelum2 nie main upload ja gambar kan..xtentu utk event apa terus upload je...heee..

outdoor nie shoot pas nikah dalam koi 12.30tghari..sebelum solat jumaat..sekejap ja...dengan keadaan panas terik tu..buat jugak sebab rasa macam xsempat nak buat pas kenduri esoknya... so adik OP request buat pas nikah n makan2 jugak..so saya ok je..

lokasi outdoor session nie kat belakang rumah ja.. rumah saya belakangnya bendang or sawah padi dalam 5 6 petak kot pastu laut dah.. dari rumah boleh nampak pulau2..macam pulau bunting, pulau telur... kalo malam2, suasana sunyi ja, boleh dengar bunyi ombak sebelum nie.. tapi lately dah kurang dah mungkin sebab dah ada rumah burung walid sana sini, taman perumahan pun dah banyak.. heee...

lokasi ni jugak tempat kami kecik2 dulu, dok main... dekat dengan batas ban.. tau x apa? tempat pengairan air utk bendang tu.. entahla betul x.. heee...

ok la.. jom cekidaut!!














korang muntah2 x. hehehe..
kalo boleh ulang masa..saya nak jadi pengantin lagi.. hehehe


xoxo



love!!

No comments:

Post a Comment

orang cakap cakap

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...