Wednesday

Insyaallah..kalau dah jodoh x kemana..

assalamualaikum..


petang tadi keluaq ngan abah n ideris g bank nak bayar semua2 lah... pastu waktu kat cash deposit mesin tu nampak la abah bawak ideris kuaq dari qheta...pastu toleh balik kot mesin tu..pastu dah selesai semua, pusing2 badan terus ternampak TUNANG sendiri dok tengah sembang ngan abah kat qheta...

oih!!terkezut!bila masa Lilis nie ada kat sini..bukankah beliau ke KL...terus excited dalam masa yang sama rasa diri ni terkantoi sebab g bank xbagitau beliau..hahaha.. saya ingat Lilis masih di KL sebab pagi td dapat sms dari future SIL yang Lilis ada kt rumah beliau...rupa2nya pergi ziarah sat ja..saya ingat stay sana lagi.. hehehe..

itu la orang kata, kalau dah jodoh...hehe.. Insyaallah...





p/s: selsema n batuk sekarang, project bunga kain tertunda..hukhukhuk..acccchhooooommmmm!!!





xoxo

No comments:

Post a Comment

orang cakap cakap

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...