Thursday

Rumah :: Pindah masuk

assalamualaikum..

rasanya aku terlupa nak share bab aku pindah masuk rumah kan..
kikikikiki..
aku dah pindah bulan Mac ritu lagi.. tapi sebab bz yang amat, aku slalu delay ja nak cerita kat sini..hehehe..
29hb Mac kami memang all out kemas-kemas barang dan bila lori sampai ja, terus load dalam lori..
suami aku sewa lori kawan dia, RM150..
penuh 1 lori barang, tapi trip dengan kereta ada jugak la lebih dari 10x..
sebab barang-barang yang kecik-kecik kami tinggai..hehehe











No comments:

Post a Comment

orang cakap cakap

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...