Friday

Cuti panjang lagi...

assalamualaikum


esok Sabtu kenduri adik ipaq aku kat Pedu..
dan sekarang ni aku kat office lagi..ahaha
tak cuti..........

tapi at least aku tak la letih sangat kan..
satgi buatnya sakit macam balik dari tg.rambutan ritu tak ke naya aku..
dah la aku sorang2 tanggung sakit..
orang len boleh kata "cian nya...."

tapi aku cuti Isnin Selasa nie..
hahaha..
suami aku cuti Isnin jugak..
jadi selasa tu aku sempat la nak kemas rumah ka apa..hehe..

sebenarnya aku tak da benda nak update lagi nie..hehe

No comments:

Post a Comment

orang cakap cakap

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...