Tuesday

Jom kita main kira-kira

assalamualaikum...


huhu.. lama sungguh kan.. biasala.. busy sikit.. hehe..

minggu nie dah minggu ke 10 my baby ada dalam ibu nya belly... hehee..
baby buat apa tu yee sekarang.. hehe.. excited niee.. hehe..

ok la..kecewi sungguh kan.. hehe..
jom kita kira berat badan ibu ye utk minggu ke 10 nie...
hampir sama je..  kurang sikit ja...




sebab tu la ibu kena marah dengan nurse sebab berat badan turun..
tapi yang peliknya baju ibu dah banyak xleh pakai sebab ketat di bahagian perut dan bun***...
kenapa? entah la..

sekarang nie baju yang sama di pakai untuk setiap minggu sementara tunggu my belly melly nie membesar lagi dan terus ja pakai preggy nya outfit kan...mesti cute nya la..euwww (edisi perah santan!)

sekarang pun dah start xlalu makan.. if masak sendiri jangan harap nak makan.. mesti muntah2 nya.. but if orang lain masak, sedap ja..terutamanya bila en.suami masak la.. time tu memang makan berseleranya.. tapi sekejap je.. dalam 3 jam mesti lapar semula..  tapi berat still turun lagi... huhu..

risau jugak sebenarnya, takut nanti ada side effect apa2 lak kat baby nie... huhu..
hopefully semua ok.. doa2 kan la... hehe..


ok la.. nanti saya update lagi ye...




bye!






xoxo





love!

1 comment:

  1. update jgn xupdate....sgt gembira mmbca detik2 sbg ibu...

    ReplyDelete

orang cakap cakap

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...