Thursday

♥ Kain Kahwin

♥ ♥

 
arini kuaq ngan lilis.. pegi beraya umah kak rose, umah kak aznie.. pastu nak g umah husna tapi husna xde.. huhu..xleh lepas rindu kat hus kan.. huhu..
dah alang2 kat SP kan, so bagi cadangan kat lilis, jom p tgk kain kawin la..hehehe..
so singgah d gulatis silk house (GSH).. straight terus ke bahagian kain2 lace,chiffon bagai nie..
pastu mula la tebar2 kain cari yang sesuai kan.. mula2 plan nak tinjau/survey dulu..tapi lilis bisik time tu kata kalo bekenan kita amek ja la..xyah pikir dah pasnie..kita leh buat benda len lagi..hehe..hati hepi ja time tu..hehehe
 
 
di GSH tu berpinau2 mata ni ha tengok kain bagai.. dah abeh tebar2 semua..hehe..sebenarnya ritu plan nak pakai time nikah pink dan kenduri hijau.. kenduri lelaki biru muda..pastu dah abg adi dah beli kaler hitam silver kan so saya plan nak pakai putih je time kenduri..xmau la pakai hijau..dah lari jauh sangat kan.. hehe..nikah n kenduri sebelah lelaki maintain kaler biru..
 
 
staff kt GSH tu lak pandai ngoh tebar2 kain nie..dia match kan kain lace n satin cantik2 ja jadi..pastu bekenan la ngan kain lace kaler krim/peach kot manik kaler pink..so amek la satin pink sebab nikah kan pink.. waktu kat kedai tu macam cantik dan masuk ja lace ngan kain satin tu.. tapi bila balik umah tengok macam xmasuk lak.. huhuhu.. mungkin sebab kt GSH tu lampu dia bagi nampak cantik kot kan.. huhuhu.. tapi selalunya kalo jadi baju cantik ja kan..*sedapkan hati sendiri* hehe..lilis pn kata cantik ja.. tapi yang biru n putih tu memang ok dah bila try tebar kat umah td.. hehehe
 
 
selalu sebelum nie dok plan macam2 dok plan nak pakai itu pakai ini..tp bila p GSH tu tengok2 kain habih lari tema..hehehe..lilis kata xpa..asalkan kain tu kita leh pakai lagi pas kenduri nanti.. saya pun plan macam tu la..asalkan leh pakai pas kenduri..baru x rugi.. hehehe..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
xoxo
 
 
 
 
 
 
love
 
 
 
 
 

No comments:

Post a Comment

orang cakap cakap

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...