Sunday

Bertukar Untuk Sekian Kali tetapi Untuk Terakhir kali nya.

ohw ohw begitu panjang tajuk nya kan.. hehe..
sebenarnya tarikh kenduri dah ditukar ke hari sabtu dan sudah confirm. xmau tukar2 dah ok.. letih memikir nanti.. hehe..
tarikh kena tukar sebab abg adi xmau buat weekdays sebab kawan2 dia xleh mai waktu kenduri tu..so kami tukaq la hari sabtu jugak.. disebabkan dah tukaq tarikh, caterer pun kena tukaq la sebab catere yang available pada 1hb dec tu xleh buat 3hb..dah penuh.. so amek caterer lain.. cerita caterer pun satu hal nie.. penin2.. tapi abah kata confirm dah.. so kena bayar deposit dah la.. ermm... seb baik kongsi kan.. quite high RM dia tu.. tapi bila pikir2 balik senang sebab semua dah ada.. siap du du du ja.. hehehe..

Photographer pun dah tempah dah.. muda mudi ja i nya OP.. hehehe..deposit pun dah bayar.. hehe.. senang cerita sebab xyah pikir2 dah kan..

kemarin seharian saya ngn encek tunang g menghabiskan RM untuk barang2 nak buat hantaran.. bukan apa, bincang2 ngn encek tunang, dia kata beli siap2 la sebab sekarang pn tengah sale kan.. hehe ;p
kita kena berjimat.. hehe..

hantaran 7 balas 5... so kemarin dah membeli 4 barang untuk encek tunang dan 3 barang untuk saya.. so tinggai lagi 3 untuk encek tunang dan 2 lagi barang saya.. hehe.. discuss punya discuss kemarin sambil2 memcuci mata dengan barang2 kat Jusco tu, encek tunang bagi cadangan yang balance tu bagi kek ngn buah-buahan dah la..dia kata kita bagi orang len rasa sama barang hantaran kita.. dah yang len dah bagi barang..ermm. pikir2 balik, idea yang bernas jugak kan.. hehehe..

next entry saya post kan gambar2 waktu g membeli belah kemarin ye.. kecewi nie guna henset baru..amek gmbar sakan sungguh..hehe.. nanti akan diceritakan jugak sessi men'trade-in' si putih ku dan membeli Blacky ku yang gagah perkasa tu.. hehehe...

saya pun sekarang dah ada idea sikit2 nak DIY ja hantaran semua tu.. Insyaallah, nak realisasikan jugak impian hantaran DIY tu.. hehehe.. idea macam kat bawah nie la.. to Leezan, saya pinjam awaknya pic nie..saya amek dari blog awak.. thanks.. saya gila sungguh ngan idea bantal2 nie..nak DIY bantal2 tu nanti... love the idea sebab simple dan nice.. hehe.. guna bunga plastic pun chantek jgk tau.. hehehe..

ok la buku, nanti saya upload gambaq2 semalam ye.. hehe..











xoxo






Love



1 comment:

  1. cantik la hantaran2 tu....

    - husna -

    ReplyDelete

orang cakap cakap

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...