Thursday

Kena Pikiaq habis habis

Bismillah..


As Salam....


huhu..
entahla kan..
sejak kebelakangan nie..
keja sekarang bukan minat aku lagi..
maybe sebab environment, orang nya, macam macam lagi..
huhu..

aku cuba muhasabah diri aku..
dah 3 thn lebih aku keja sini..
susah senang aku..
makan pakai aku..
semua dari duit gaji aku keja sini..
dari aku bujang xdak apa sampai beranak pinak sekarang..
keja sekarang yang bagi..
tapi semangat aku kat sini dah xdak..
tak tahu la pasai pa..
huhuu..

aku cuba cari jugak
mana semangat aku hat dulu dulu tu..
yang bila aku bangun pagi..
semangat ja aku nak mai keja..
yang bila time nak balik..
teringat ja keja ada lagi..

tapi la ni..
bila bangun pagi, memang DOWN gila nak p keja..
kalo boleh nak p keja baju pun xmau iron..
sekarang tiap tiap hari cari baju yang x yah iron pun..
tudung pun nak hat sarung sarung terus ja..
xmacam dulu..huhu..

mana semangat aku p???
huhu..
aku sayang keja aku..
aku blajaq dari tak tahu apa apa
sampai aku capai cita cita aku..
tapi mana p semangat aku kat sini??
huuuhuu..

tapi sayang nya..
CITA CITA aku nie..
"AKAUNTANT"..
besaqnya cita cita aku..

aku rasa aku leh p jauh lagi kalo kerjaya aku kat sini..
tapi sejauh mana?
mana semangat aku..
mana fokus aku???
macam buat keja sekadar mai keja ja sekarang nie..
kenapa x macam dulu???


Allahuakhbar!!!!




xoxo







1 comment:

  1. Great web site you have got herе.. It’s hаrd tо find qualіtу writing liκе
    уοuгs theѕe dayѕ.
    I truly apрrесіate indivіduals likе you!
    Tаκе сare!!

    Мy wеb blog - Deciding on Stroller Accessories

    ReplyDelete

orang cakap cakap

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...