Tuesday

Perjalanan yang menggembirakan..

Assalamualaikum...




Setiap kesulitan pasti ada kemudahan




percaya dengan ayat kat atas nie? Saya pecaya dan yakin.. sebab semua tu dah di izinkan oleh-Nya kan.. alhamdulillah...






sabtu lepas, pas balik dari lumut tu, kami sekeluarga berjalan lagi.. kali ni p Pedu lak.. ada special event sikit kat sana kan kan kan (>.<)... hehehe... aritu kan keluarga fazlee dah mai kat yan kan.. jadi, kali nie kami lak p sana..macam mak kata, pi menengok belah sana lak kan.. hehehe..mak pun ada ajak paksu sekeluarga.. waktu mak tepon cumi tu ayat mak macam nie la..



"jom ikut p bejalan ke kuala nerang.. kita p menengok ela nya kawan..aritu depa mai menengok kt sini, kita p balas balik"



haaa... macam tu la.. macam pompuan lak p menengok lelaki kan.. fazlee cakap mai jalan2 ja.. bukan mai menengok.. nak menengok apa nya.. sebab dah dok tengok slalu.. hehehe..



so, bertolak dari rumah pn dah pukul 2 lebih.. sampai pendang, tunggu paksu sampai sebab dah plan nk gerak sekali.. sebenarnya saya pn bukannya tahu jalan nk p ke sana macam mana cuma penah sampai kuala nerang sebab abah penah bawak tunjuk tanah di sana.. so senang cikit la.. fazlee pn bagi direction dari tanah abah ke rumah dia ja.. hehe..bergerak ikut plan yg fazlee bgtau ja la kan.. tp saya ada jugak terdiam seketika sebab takut salah jalan.. sampai terlepas rumah fazlee.. tp pesan kat kak ten yang rumah sebelah kanan pastu tengok la ada PEW ka x.. kalo ada yang tu la kan.. hehehe..




waktu sampai tu, depa semua pakat menunggu dah.. ramai jgk yang menunggu macam tunggu rombongan meminang lak kan..hehe.. mak fazlee buat laksa..



*oh! makcik.. laksa makcik sedap sungguh*haku bermonolog dalam diri sendiri... hehee..





Buku, awak tengok gambar ja la ek... bahagia sampai xtau nak menaip apa lagi.. hehehe.. gegessss...
























bahagia itu dalam sekecil-kecil perkara ;p





xoxo







peace !!!







2 comments:

  1. pasni kena study bahasa pedu la...(org yg ckp nie pun xlepas2 lagi study..huk..huk..)

    ReplyDelete

orang cakap cakap

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...