Friday

Menjadi Committee



sempena hari lahir FAZLEE~love of my life, sy di bawa ke KL utk menjadi committee for Naza Executive Diploma Convocation Ceremony~ T_T.
besday nya x diraikan bersama pn. sungguh sedih. waktu pagi 30hb tu sebelum bertolak, meet him sat kt bawah. top up rindu. (~~)


kami ke Hotel Istana for that convo naek Pregio. seronok rupanya nek van ke KL. xla letih sgt.mungkin sbb bukan drive sendiri.jadi penumpang ja.bestnya.hehehe~
sepanjang berjalanan tu kami berborak ja. nk tidoq pn xleh. sbb naek ramai2, ada la dlm 5 org. so, chit chat, gosip2 cikit. teruja ja nk g convo. padahal tau dah mcm na akan letih nnti sbb dah selalu join event mcm nie. sebenarnya if Kak Aznie organise mana2 event, mesti saya dan husna akan jadi pembantu sbb work with her very simple. kerja dia sungguh teratur. mungkin sbb dia mmg dari background sales & marketing, so PR dia bagus. kami yg budak baru belajar x terasa mcm xtau sgt sbb arahan2 dia pn senang ja nk ikut dan faham. hehe..



ok ok.da melalut2 ni. cerita bab convo lak ek. event nie start 1hb kol 2. tp rehearsal kol 10pg. prepare utk cara2 nk jalan amek scroll n bergambar semua. kami committee, hanya tgk di bawah. tolong pelekat nama2 di kerusi, sepah2 kan hiasan di kerusi smpai org hotel kena betolkan semula. haha. sian dia. tp dah mmg tgn xleh nk dok dia. hehe.. kalo xcaya, tgk ni~




Start event dlm kol 2. sdgkan kol 1 baru g lunch sbb busy meng"set-up" mcm2. lari2 masuk bilik, xsempat mandi dah, sempat solat dan tukar baju ja. make-up xpn sbb malas nk cuci nnti kalo habis lmbt event tu. hehe. alhamdulillah, event berjalan ngn lancar. our first convocation ceremony, ada bnyk kekurangan sana sini tp tu dah kira bagus sbb with limited budget from management, we able to organise such good and memorable event for Naza staff. terutamanya saya dan husna la sbb ni la first time kami jumpa En.SM Nasa, pengantin baru kita.. hehe..

sungguh comel dan manis muka nya. teruja~! hehe..




so, layan gmbar ja la ek..













hopefully akan ada event mcm ni lagi~
p/s : mungkin kah tahun nie dpt bonus wahai CEO ku yang ensem lagi berseri2 pengantin?




xoxo

No comments:

Post a Comment

orang cakap cakap

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...