Thursday

Finished~~

salam...


ermm...cian buku aku ni...berabuk xbukak...busy bukak buku lain sbnrnya..ceh!!alasan..


aku baru pas abeh exam utk sem ni..huis~lega rasanya (Y_Y)..




ari sabtu 24 hb exam IFM (International Financial Management)...damned gila paper ni...kuar awai..seh~~x suka lecturer ni~~aku rasa mcm bangga giler leh kuar awai..lgpn da jnji ngn abah soh mai amek awai...hehe


mak kata ni 1st time dia susah hati tgk aku nk g exam...sbb mlm nk exam tu, aku xstudy tp stadoq...gila..~~hakhakhak...yg penting aku puas wlupn aku da tau result nya...Who Cares???




ari selasa 26 hb exam RM(Research Methodology)--damned jugak sbb aku xtau pn yg dia open book..kecewa...(-.-")


seb baik KAK NINIE bgi notes dia... yg len men tembak2..peluru bnyak~~hakhak...tp mlm tu aku down jgk..seb baik ada org tlg "cool"kan aku...hahaha~~thanks!!..tp mlm tu down nya pasal, abah ajak benti minum pn aku xmau wlupn aku tau dia hauuusssss...Sorry ABAH!Ela down gila mlm tu..hukhukhuk~~




ari selasa 4 hb exam IBM(Islamic Banking Management)..ni paper faveret ni...best...aku kuar pn ngn senyuman...xnyesal bangun kol 2.30pg (wlupn ada org tlg kejutkan~thanks MONCHET~hikhikhik)...




So, aku redha ja apa jua keputusan nnti (wlupn aku da boleh agak2 dah)..hukhukhuk~~


yg aku tahu aku da ada plan utk next semester...aku kena buat jgk plan aku...

Usaha sudah, Doa sudah, Redha n Tawakal saja... mudah2han perjalanan hidup yg aku pilih ni d berkati dan di rahmati serta d permudahkan...amin~~



2 comments:

  1. sy benci gk lecturer 2..bgnde2 dr awk..hehehe..slamat bcuti..sj sggh blog awk..usha2..hihi

    ReplyDelete
  2. oo yaka... awk tau ek lecturer tu sapa... hehehe... okie dokie...thanks for drop by..... hehehe

    ReplyDelete

orang cakap cakap

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...